Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Čorušić
Povratak na članak

'Josipović se mora ispričati ginekolozima'

Liječnici u bolnici imaju priziv savjesti, a nakon posla obavljaju abortuse kod privatnika, rekao je Josipović u TV debati

Komentari 41

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:19 23.12.2014.

Čovjek je glasno rekao neka se objave imena i prezimena doktora koji obavljaju abortuse u privatnim klinikama, čeme jarlaukanje, čeme laži , šta vrištite skojevci, ako se on ne boji objave čega se vi bojite, možda istine sotone.....

VL
Avatar abakus
abakus
20:02 23.12.2014.

Konačno. Nije se samo Josipović nabacivao takvim paušalnim optužbama bez ikakvih konkretnih imena i dokaza, činili su to i neki novinari, uključujući i jednu novinarku Večernjeg lista. Riječ je o kleveti i red bi bio dati dokaze za svoje optužbe ili ispričati se ljudima na koje se nabacilo lažnim optužbama zbog njihovog odbijanja da rade pobačaje.

VL
GO
google385
20:10 23.12.2014.

treba se isprcati I svim gradanima hrvatske koji su svoj glas dali za EU a on se okrece rusima sramota

VL
DO
doktorica
20:15 23.12.2014.

ta neprimjerena i uvredljiva izjava,samo je jedna u nizu sa ciljem dezavuiranja liječničke profesije a u sklopu lova na vještice.Pravo je čudo da i to malo liječnika ne ode tamo gdje će im biti bolje,gdje ih se neće proganjati kao kriminalce.Šamaranje lij.profesije bilo od strane medija ili političara najviše govori gdje živimo ....

VL
DR
Drzinedaj
21:13 23.12.2014.

Josipović nema pojma, o ničemu

VL
DE
debelacija
20:22 23.12.2014.

Hajde, Yuso, na tebi je red! Ispricaj se, dadni ostavku i podji u podrum svirati klavir!!!

VL
ST
stefj
21:08 23.12.2014.

Joipović se mora ispričati cijelom Hrvatskom narodu, a ne samo ginekolozima, radi štete koju je radio zadnjih 5 godina. Nevjerojatno je koliko je negativnog donio na međunarodnom planu, najviše Lex Perkovićem, nastupom u Izraelu i predavanjima u SAD-u... U nekimm normalnim zemljama bi već davno predsjednik bio bivši nakon takvih negativnih stavova prema vlastitoj zemlji, a kako bi tek prošao nakon veličanja komunističkih obilježja i diktatora. Takav politici više nikada ne bi mogao primirisati... No Hrvatska nije normalna zemlja, većina novina i novinara su režimski novinari iz prošlog sustava, te dijele takve stavove. Danas ako čovjek kaže da je Hrvat, odmah je nacionalist i Ustasa, a ako si npr. iz četničke obitelji onda imaš rezervirano mjesto u visokoj politici i puno hvale od medija...

VL
DU
Deleted user
21:02 23.12.2014.

a sta..jos nema odgovora..sa pantovcaka..tim..popusta..ima previse posla..i tako im je prekasno..

VL
KR
krka
08:55 24.12.2014.

Od lignjuma nikaj novoga da je poklopac svakome loncu.. Nije li uoči referenduma o braku javno pozivao da se glasuje protiv?? Dakle, uvijek se stavlja na nečiju stranu, kao po pravilu na stranu bučne i agresivne manjine koja terorizira mirnuu i šutljivu večinu. Nečeš razbojniče u još jedan mandat!!!!!!!!

VL
CA
cactus
20:23 23.12.2014.

Josipović bi se trebao ispričati cijelom hrvatskom narodu te odustati od kandidature za drugi mandat

VL
VL
VERUM LIBERET
10:25 24.12.2014.

Gospodin Josipović svakim svojim nastupom na TV-u sve više razotkriva svoje pravo lice te milje u kojem je odgojen i u kojim živi. Njemu je na sramotu seksistička uvrjeda jednoj dami da je Karamarkova i "Vasina" lutka, Ovim je pokazaozao koliko poštuje žene i svaki drugi komentar nije potreban. Etičko pitanje abortusa neka ostavi etičarima - pitanje zaštite života i zdravlja svakako nije za nekoga koji nije spoznao život niti Božju kreaciju. Nakon tog slijedi uvreda časnim hrvatskim liječnicima, ginekolozima. Ako se zna da neko obavlja kriminalno djelo neka ga imenuje i "neka institucije rade svoj posao". Tako zvani "Vaso" kako ga posprdno zovu SDP-ovci, odnosno hrvatski časnik, specijalac Milijan Brkić kao i časni hrvatski liječnici svojim sudjelovanju u Domovinskom ratu dali su više za Hrvatsku nego gospodin Predsjednik Josipović i njegovo društvo u svom mandatu. Oni Hrvatsku zapravo nikada nisu željeli a sada je uspješno razaraju i guraju u "region". Pokazali su to 25. lipnja 1991. godine kada je Hrvatski državni sabor usvojio je Deklaraciju o proglašenju suverene i samostane Republike Hrvatske i Ustavnu odluku o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske. Tada su zastupnici SKH- SDP demonstrativno su napustili sjednicu Hrvatskog sabora jer većina u Saboru nije prihvatila da se raspravlja o njihovom prijedlogu da se Ustavnom odlukom o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske omogući novo udruživanje u konfederalnu Jugoslaviju. Sigmund Freud je objasnio ovaj obrazac ponašanja teorijom omaške a drug Josipović pokazao svoje pravo dvolično lice i u odnosu prema ženama, prema hrvatskim intelektualcima kao i Domovinskom ratu.

VL
OG
Oger
11:18 24.12.2014.

Ma daj Corusic prestani, godinama su se radili abortusi po zagrebackim bolnicama, a sad ste odjednom svi postali veliki katolici. Koji karakteri !!

VL
SC
sc0rpion
09:06 24.12.2014.

supruga ide u bolnicu kod ginekologa narućiti se za pregled ali svi termini popunjeni par mjeseci da bi dobilaponudu od doktora da popodne može na pregled kod istog doktora u privatnoj prasi , znaći ujutro obavi dva, tri pregleda da bi popodne mogao u privatnoj ordinaciji raditi puni kapacitet

VL
MX
MXLCLGTG
23:13 23.12.2014.

Shvatio Ivo da gubi izbore pa lupa i gdje treba i gdje netreba,covjek ce do 28 dobiti slom zivaca jer kraj je blizu.

VL
DU
Deleted user
22:37 23.12.2014.

Drug Josipović se mora ispričati Hrvaticama i Hrvatima.

VL
NV
novo vriijeme
18:51 25.12.2014.

Svi ovi ginekolozi su radili i prije tri četiri godine i osim udruge katoličkih nitko nije imao priziv savjesti dok to nije postao dio HDZ kamapanje, Sada odjednom cijele bolnice a pogotovo njihovi ravnatelji imaju takva moralna načela. Da su su iskreni skidam kapu, ali očito je to karijeristička sasvjet.

VL
NV
novo vriijeme
00:30 24.12.2014.

Č orušić se treba ispričati Hrvatskoj jer su glasovali protiv smjene Rajka Ostojića koji je optužen za netransparentne natječaje po mišljenju EK čime je HDZ svrstao među ljubitelje korupcije. Svaka kuna koja ode u koruptivni džep oduzeta je nečijem bolesnomm djetetu, starcu. majci ili ocu. HDZ je ovim postao nevjerodostojan u očima građana.

VL
DE
dedamladen
21:47 23.12.2014.

Gospdine Čorušiču,šta se zgražate nad Josipovičevm izjavom,pa vi dobro znadete koji ginekolozi ,u bolnici imaju jedan stav, au fušu rade pobačaju.Koji ste vi glumac?

VL
BR
brodludjaka
23:07 23.12.2014.

Mogu li građani reći koji svi liječnici tako rade??? I ne samo ginekolozi nego i mnogi drugi specijalisti??? Što se vole u ovoj zemlji praviti bedastima!!!! Pa cijela zemlja zna kako funkcioniraju liječnici. Što je to najednom novo i za koga??? Samo za one koje se skrivaju ili nešto skrivaju.

VL
LU
lukabulic
22:09 23.12.2014.

da udarčino istina i boli i ogoli do kosti -zbog toga se plaše istine --

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.