Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje
Povratak na članak

Josipović najomiljeniji političar, a ljevici 37 posto glasova

Obje vodeće stranke zabilježile su pad potpore, a bivši premijer Ivo Sanader na ljestvici negativnog doživljaja hrvatskih političara i dalje je "vrlo uvjerljiv"

Komentari 62

JA
jastrebica
11:36 05.09.2011.

Iz članka se jasno vidi tko je njegov \"naručitelj\" i zbog ovakvih stvari ću glasovati za HDZ a mislim i svi drugi koji su normalni za ostale neznam....

VL
NI
Nicholson
11:36 05.09.2011.

Ne, baba Kosor će biti najpopularnija....

VL
OB
-obrisani-
11:14 05.09.2011.

\"Josipović najomiljeniji političar, a za lijevica bi osvojila 37 posto\" Naslov vam je malo nepismen. Poslije toga mi se ni članak ne čita.

VL
NE
neverane
11:33 05.09.2011.

Naslov vam je puno nepismen kao i lažni sadržaj.

VL
KA
Karla
11:39 05.09.2011.

Izmišljotina novinarska! Plaćena, naravno. Premda se Josipović zna dobro kamuflirati u pristojnog učenog gospodina - evo, sad već ide i u crkvu....On je sa svojim SDP-om najzaslužniji za sramotne presude u Haagu i za novo bratstvo i jedinstvo koje nam kuha sa Tadićem i Dodikom. Njegovi \"stručni suradnici\" cijelo vrijeme cinkaju i blate Hrvatsku po svijetu, intervjuiraju sami sebe, poput onog Grubiše, i to šalju u svijet kao tobože svjetsko mišljenje o Hrvatskoj. Josipović će nam nanijeti više zla i od Mesića i Boljkovca - a sve na visokioj kulturnoj razini - u rukavicama.

VL
Avatar gulag
gulag
11:42 05.09.2011.

Prvo, naslov je pismen za pismene, za one koji znaju čitati i koji uopće nešto znaju. Drugo, sadržaj je istinit, i treće, tko god je normalan NEĆE glasati za HDZ! Jer, tko glasa za HDZ, taj je, slobodno možemo reći, neprijatelj zdravog razuma a isto tako naroda i države!

VL
JA
jastrebica
11:44 05.09.2011.

Izgleda da vezano za moj prethodni komentar nenormalni štancaju minuse...pa navalite!

VL
MO
morituriite
11:50 05.09.2011.

Kako prekrasno! Najomiljeniji političar u RH je onaj koji provodi više vremena s Tadićem i Srbima u Srbiji negoli u Hrvatskoj. Drugi predsjednik stalno visio u Sarajevu prežderavajući se ćevapima, a treći visi po Beogradu i Banja Luci svirajući klavir Srbima.

VL
DU
Deleted user
11:52 05.09.2011.

Obratite pažnju kako nigdje nije rečeno na kojem uzorku i kojom metodikom je istraživanje provedeno. Deset ljudi u Velikoj Gorici usmeno preko gemišta? Da, svakako, ljudima mora da se strašno svidjelo plaženje po Beogradu, ljetovanje na državni trošak i ugoščavanjee parazita kao Jolie i Šerbeđija, opet na državni trošak, a da ne govorimo vrhunac državništva u prepucavanju o diplomatima te selske doskočice o kukulele opciji. Čisto sumnjam da su ispitivači pokrili ruralna područja, gradove sa visokom nezaposlenosti, otoke itd.

VL
DU
Deleted user
11:54 05.09.2011.

05.09.2011. u 11:42h gulag je napisao/la: Prvo, naslov je pismen za pismene, za one koji znaju čitati i koji uopće nešto znaju. Drugo, sadržaj je istinit, i treće, tko god je normalan NEĆE glasati za HDZ! Jer, tko glasa za HDZ, taj je, slobodno možemo reći, neprijatelj zdravog razuma a isto tako naroda i države! ----- Ja neću, poništi ći izborni listić jer su svi besprizorni. HDZ su lopovi, SDP su razbojnici, vladajuća koalicija su kokošari, oporbene manje stranke su đepari.

VL
Avatar delminium
delminium
12:02 05.09.2011.

Ovo je čista izmišljotina! U hrvatskom narodu nema omiljenog političara svi su nam odvratni i na njih gledamo kao na veleizdajnike.

VL
SC
scary
12:12 05.09.2011.

biti manje popularan od Jadranke, to je pravo postignuće :))

VL
Č7
čvor2.76
12:14 05.09.2011.

Potpora HDZ-jcima pada jer su u posljednjih 8 godina: -zato što su povisili unutarnji dug sa 15 na 45milijardi -zato što su ovu zemlju zadužoli za daljnjih 15-20 milijardi eura -zato jer su mnogi HDZ-jci iz vladajuće ili bliski vladajućima u Remetincu ili se vode istrage protiv njih -zato jer je očiti pad gospodarstva I sad mi nije jasno kako su SDP-jci krivi za sve to i kako su i oni lopovi, a trenutno nemaju niti jednu aferu.

VL
PA
patuljčica..
12:18 05.09.2011.

austrougar Točno, u anketi nema ruralnih krajeva, nema BIH i nema mrtvih. A svi oni skloni su HDZ-u. Prema tome, ishod izbora još nije odlučen. Zato savjetujem sve i jednom normalnom Hrvatu onome kojeg postupci HDZ-a vrijeđaju da izađe na na biralište i glasa. Treba spasiti ovu jadnu državu, treba spasiti našu djecu i onučad, joše četiri godine vladavine ovih ...... pa normalnima je jasno što bi to značilo, a onim drugima ne isplati se niti govoriti. Ipak, normalnih je više.

VL
OB
-obrisani-
12:24 05.09.2011.

Josipović najomiljeniji političar, pitalla se njegova bliza rodbina i svi ga vole.

VL
Avatar puky
puky
12:35 05.09.2011.

... hi hi hi ... više ni ankete nisu sklone komunistima a sami ih naručuju ... mi nećemo ankete naručivati već vjerujemo u hrvatsku svijset da neće dozvoliti crvenu Hrvatsku ... a vjerujemo i u Boga, njegovog sina Isusa i njegovu majku Mariju, našu Gospu i Nebesku Kraljicu pa joj pjevamo onu, malo preformuliranu od naše prelijepe Jelene: \"Gospe naša sto put ću te moliti, ispuni nam jednu želju Nek\' premijerkom bude Banska Djeva, mandat jedan još u cijelom\" ... a komunisti ? ... strava ...

VL
DU
Deleted user
12:24 05.09.2011.

05.09.2011. u 12:14h čvor2.76 je napisao/la: I sad mi nije jasno kako su SDP-jci krivi za sve to i kako su i oni lopovi, a trenutno nemaju niti jednu aferu. ---- Za početak možemo u 91 i oružje TO, pa zatim na svinjarije Račanove vlade sa recimo Inom. Nadalje pasivno sudjelovanje u vlasti, to što SDP-ovci sjede i primaju plaće a ne rade baš ništa daje legitimitet lopovima. Potpuna glupost, nepotizam i nesposobnost SDP-a. Mutni tipovi kao Linić, Bandić, Oberstnel, i sam Milanović. Lopivčine nisu stigle doći do izražaja jer su u opoziciji pa tako imaju nešto manje afera, daj im deset godina i vlast pa će sve to oni nadoknaditi. Kad smo već kod toga što je SDP napravio da smanji vanjski i unutarnji dug, jedini koji jei mao plan bio je Jurčić a on je završio kako je završio jer je Zoki htio njegovu fotelju. Kada se desila cijela svinjarija sa Saanderom jesu li šta napravili, malo su lajali a onda su se vratili sjediti na svojim udobnim preplaćenim foteljama u kojima ništa ne rade. HDZ = lopov, SDP = jatak

VL
DU
Deleted user
12:27 05.09.2011.

05.09.2011. u 12:18h patuljčica.. je napisao/la: austrougar Točno, u anketi nema ruralnih krajeva, nema BIH i nema mrtvih. A svi oni skloni su HDZ-u. Prema tome, ishod izbora još nije odlučen. Zato savjetujem sve i jednom normalnom Hrvatu onome kojegjeg postupci HDZ-a vrijeđaju da izađe na biralište i glasa. Treba spasiti ovu jadnu državu, treba spasiti našu djecu i onučad, joše četiri godine vladavine ovih ...... pa normalnima je jasno što bi to značilo, a onim drugima ne isplati se niti govoriti. Ipak, normalnih je više. ---- Ma o čem ti baljezgaš? Kakav spas, to je otišlo prije deset godina, sada imamo samo formalnu političku samostalnost (uskoro otišla sa EU) a vojnu (NATO) i ekonomsku ionako nemamo. A koga bi ti predložila za spasioca, Milanovića možda, udbaški nakot sa pola lota mozga koji je sve što je ikada napravio učinio preko tatinih udbaških veza. Daj konkretnu opciju pa ću je podržati, kako stvari stoje jedino se ufam u kolonijalnu upravu EU da malo zauzda lokalne poglavice.

VL
mučki_đubrivoje
12:29 05.09.2011.

yusipovich vam je omiljen kao što je i stevan nekad bio a kad mu završi mandat, svi mu otkazali poslušnost. završit će isto kao i on. HRVATSKA HRVATIMA!

VL
OB
-obrisani-
13:29 05.09.2011.

to je aketa bila nedavno pod lipom u pozarevcu

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.