Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Josipović: Korupcija nam otima 12,5 milijardi kuna

U predizbornoj turneji Ivo Josipović posjetio je Popovaču gdje se osvrnuo na problem korupcije i siromaštva koje izjeda hrvatski narod te je obećao da će to riješiti.

Komentari 21

Avatar punkufer
punkufer
16:50 08.12.2009.

Kakvih 12 milijuna kuna? Kakva je to cifra i odakle mu? Zar toliko košta njegova kampanja?

VL
BT
bili-tartuf
14:40 17.12.2009.

ma cá je\"izgubija ideje\" ovi Njonjo-Josipovic´,..da nam stavljate stare izvjestaje ??

VL
ZX
zark x
16:37 08.12.2009.

Evoga, nas Josipovic, koji zeli nasljediti Mesicevu antiHrvatsku politiku. Pitajmo se: Sto je on dosada napravio za Hrvatsku. Mnogo. Ali sve protiv Hrvatske. Prikazuje se kao borac za malog covjeka, kao nekoc Linic koji je svoju jahtu nazvao \"Mali Covjek\".". Odakle mu toliko bogatstvo? Nepitajte. Kao privilegirano dijete komunizma o tim stvarima se ne razgovara.

VL
BA
bananarama
18:57 08.12.2009.

od zadnjih 20 vjesti 7 o josipoviću, reklo bi se da malo navlaćite, postali ste najjadnije novine u državi

VL
BA
bananarama
19:02 08.12.2009.

od zadnjih 92 (dobro ste pročitali 92 ) vijesti o predsjedničkim kandidatima, niti jedna vijest o g. tuđmanu i g.jurčeviću. večernjakovci prava ste slika i prilika objektivnog novinarstva. svaka čast!

VL
SE
sejoman
15:22 08.12.2009.

Ako budu birali izmedju svjetla ili tame sigurno ce tebe odabrati za to se neboj..vec covjece pocni pricati o tome sta bi kad bi bio predsjednik jer ti i nemas nekih ovlasti za korupciju...pricaj malo o vojsci,drzavnom udaru itd

VL
OB
-obrisani-
15:23 08.12.2009.

josipovicu, to mislis samo na 12,5 milijuna kuna, koje si ti zdrmao, bez svojih saveznika

VL
PO
Ponosnamojaje
01:17 09.12.2009.

Pocela su jos prljavija posla Mesica: O napadima na ideju Trećeg entiteta Prenosimo s portala Poskok.info komentar potaknut silnim napadima u sarajevskim medijima na prijedlog o Trećem entitetu koji je iznio prof. dr. Miroslav Tuđman i koji je tijekom svogaoga nedavnog boravka u susjednoj Bosni i Hercegovini naš predsjednički kandidat podrobnije obrazložio tamošnjoj javnosti. Avaz oštro na Tuđmana Očito je u kome je od svih kandidata Sarajevo prepoznalo opasnost. Dok se većina ostalih trudi kako što benignije izbjeći odgovor o Trećem entitetu, pa tako u Hercegovini govore jedno a u Sarajevu drugo odgovarajući na opetovana pitanja sarajevskih novinara kao da će ih oni birati a ne Hrvati u BiH Tuđman je u ponavljanju teze da BiH može opstati samo kao troentitetska država dovoljno iziritirao sarajevsko uho da ga već proglašavaju zločincem. Treći entitet u šovinističkom Sarajevu politički je toliko sotonizirian da je pitanje opstanka BiH u prvom redu postalo pitanje uopće mogućeg dijaloga a kamo li konstruktivne rasprave o tome zašto je Treći entitet najbolje rješenje za BIH. Sve da famozni Treći i nije rješenje za BIH pitanje koje bi si hrvatska javnost trebala postaviti jest zašto se u uvjetima u kojima jedan narod najavljuje otcjepljenje , drugi prijeti unitarizacijom , trećem narodu zabranjuje da uopće iznosi vlastiti politički koncept. Dakle za razliku od Mesića, koji je bio izuzetno štetan za interese BH Hrvata, Hrvatima u BIH treba predsjednik koji im u najmanju ruku neće sabotirati političke inicijative po nalogu Sarajeva. Treba nam predsjednik koji nužno i neće zagovarati Treći ali koji će biti u stanju reć - Pitanje unutarnjeg uređenja BIH je unutarnje pitanje te države te nije pristojno da se miješam u to, no svaki politički zahtjev hrvatskih stranaka u uvjetima kakvi su sada u BIH potpuno je legitiman sve dok ne dovodi u pitanje suverenost BIH. I to nam je sasvim dovoljno. Upravo zato Tuđman je prepoznat kao prijetnja. Za sve ostale, budući da ih ne diraju, smatraju da će biti kooperativni. Inače Hrvati u BiH ponovno pokazuju političku nedozrelost budući da veliku podršku još uvijek daju Bandiću koji je više nego ostali, već dva puta, zanijekao Treći u izjavama za Avaz i 60 minuta izjavama da to nije njegov koncept te da treba iscrpiti sve mogućnosti Daytona. Ako niste znali istu rečenicu svojevremeno je izjavio i Stipe Mesić. Od ostalih kandidata Tuđman je jasno podržao ideju Trećeg i zanimljivo kandidat ljevice V.Pusić je jasno kazala da je dominantna hrvatska federalna jedinica preduvjet unutarnjeg hrvatskog pluralizma. Vidošević je jučer izjavio da je za kantonizaciju BIH te Josipović da neće govoriti o Trećem jer je to unutarnje pitanje BIH kojim se sami trebaju baviti što je opet korektno. Bagarić je u izjavi za Avaz u Hebrangovo ime također negirao projekt Trećeg entiteta. Čeka se još izjava Dragana Primorca.

VL
OB
-obrisani-
15:38 08.12.2009.

josipovicu, lopove i izdajico, Hrvatski narod je zivio 45 godina u mraku,pod srpsko-komunistickim rezimom, kojem si i sam pripadao, kada smo trebali vidjeti malo svijetla 90-ih godina stigao je domovinski rat, ponovo je to svijetlo nazalost ugaseno, domovinski rat je zavrsio, to svijetlo se trebalo potpuno upaliti za Hrvatsku i Hrvatske gradjane, ali ne ti i tvoji politicari(mislim na sve politicare u nasoj Hrvatskoj), svim silama se trudite drzati Hrvatski narod bez svjetla. nasi starci su zivjeli bolje sa vostenim sterikama, nego mi sa svijetlom koje vi politicari nudite

VL
JA
jankoprekobrda
15:27 08.12.2009.

Odlicno g. Josipovic, hocete li i Vi vratiti necasno stecenu imovinu??? ili je to samo parola za druge a iznimka za neke poput Vas.

VL
OB
-obrisani-
15:28 08.12.2009.

Građani će na predstojećim izborima moći birati između poštenja i korupcije, između svjetla i tame i vidim u kontaktu s njima da građani žele pravednu Hrvatsku i bolji život , josipovicu, postenje je daleko od tebe, korupcija vise nece bitii na mesicev nacin, vecneki drugi oblik korupcije, jaci za vas kriminalce i izdajice. pa praznoglavce kad vi politicari pocmete mijenjati zarulje po tunelima, mozda nam tada bude bolje

VL
ZA
zagrepcaninb
15:51 08.12.2009.

Josipović kao oličenje poštenja. Ih, ta najte. Alo Bing, imam devet stanova. Da nešto ja nešto žena. A imam i tantijeme od zakona o ZAMPU. Koliko. pa godišnje pola miliona kuna. Pitaš se je li to za lobiranje? Naravno, lobiranjee se plaća. Ima toga još no o tome drugom prilikom ...

VL
HR
HrvatskaHrvatima
16:00 08.12.2009.

MOLIM TE JOSIPOVIĆU NE UMANJUJ I TO TOLIKO!!!!!!! samo je čačić svojim malveracijama oštetio državu 350 mil kn,a koliko ste onda svi vi iz sdp-a i hns-a,pa čak iz hdzea

VL
BT
bili-tartuf
17:27 08.12.2009.

po programu Esdipija,..mora forsirati rijecí : Korupcija, Siromastvo, Kradja, Kopanje po kantama za smecé....,Proipast puduzecá, Radnicka prava, Ravopravnost, Postenje,Pravednost, bractvo-jedinctvo....

VL
O9
Oluj@_95
19:57 08.12.2009.

12, milijardi kuna?? To je 1, 74 milijarde eura, no ne vjerujem da je u to ubrojio svojih par milijuna eura sto je on nazubljal za vrijeme slobodne Hrvatske i sto mu je stari partizacina \"stvoril\" za vrijeme bivse Juge. Rugala se Sova sjenici da ima velike oci!!!!!

VL
O9
Oluj@_95
20:00 08.12.2009.

Halo VL, kada dnevno piseti po dva tri clanaka o Josipovicu kolekcioanru, stanova i umjetnina sa debelim kontom od 300.000 eura ( 600.000 DM), niste nam jos napisali gdje je i kada piskio i kakio.

VL
OB
-obrisani-
20:44 08.12.2009.

Josipovicu ni dozivotna u Remetincu ne bi bila dosta, za svo zlo sto je napravio Hrvatskoj. Sva sreca je da ga ceka Bozji sud, a njegova je sreca sto on u njega ne vjeruje.

VL
OB
-obrisani-
20:38 08.12.2009.

Ivo Josipovic je pomagao haaskom sudu pisati optuznice protiv hrvatskih generala. 75% optuznice protiv hrvatskih domoljuba Ivo Josipovic je napisao sam, a drugih 25% je dodao haaski sud. Interesantno da svi novinari presucuju da je bio dugogodisnji savjetnik haaskom sudu i od njih dobivao placu. Natjecao se za stalnog ...suca haaskog suda ali nije prosao. Krajem osamdesetih kada je pucala Jugoslavija i kada je to i Ivica Račan uočio, te krenuo u osnivanje SDP-a , Josipoviću se nije sviđala ideja raspada Jugoslavije i tu se suprostavlja Račanu.

VL
BR
Brezovica
23:32 08.12.2009.

Pa zar se ne vidi kontinuitet onog za kojeg nitko neće znati za par godina. Pa zar njegove fore nisu bile \"vratit ću s Djevičanskih otoka 8 do 10 milijardi nečega\". I najbolji vic ispričan treći put više nije smiješan. Samo nam još kontinuitet ovoga što odlazi treba. Uvijek se kasni za pi polovina. Diže se galama o nečemu što je bilo prije pet godina. A gdje je bio tada ida reagira? Što su mu radile obavještajne službe koje plaćamo? Ili se ja možda varam. Možda on rani za pi polovina. Prvo da zamuti vodu, a onda da odradi nekakav posao u mutnom (recimo kakvo pomilovanje), dok narod bruji tko je kriv za INU, račan ili sanader. Ma jedini spas je MIROSLAV TUĐMAN

VL
IZ
izbrisan
14:10 19.12.2009.

Gle sad ovo.Ako Josipovic zna da korupcije uzima 12,5 mrd kuna,vjerojatno zna i kojim kanalima.Inace otkuda mu taj iznos?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.