Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
9. regionalni summit

Josipović i Tadić 2. rujna na skupu UNESCO-a u Požarevcu

\'06.12..2010. Banja Luka - Ivo Josipovic prima nagradu za osobu godine Nezavisnih Novina BIH, Susret Ive Jospovica i Borisa Tadica predsjednika Srbije Photo: Dejan Moconja/VLM/PIXSELL\'
Dejan Moconja/VLM/PIXSELL
27.08.2011.
u 19:05

Predsjednik Tadić se danas sastao sa slovenskim premijerom Borutom Pahorom, a agenciji Tanjug je u Uredu predsjednika Srbije potvrđeno kako je riječ o privatnom posjetu, koji je dio redovitih kontakata Tadića i Pahora.

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Boris Tadić, koji će 2. rujna biti domaćin Devetom regionalnom summitu šefova država Jugoistične Europe UNESCO u Požarevcu na arheološkom nalazištu Viminacium, sastat će se s predsjednikom Hrvatske Ivom Josipovićem, doznaje agencija Tanjug.

Tadić će imati bilateralne susrete sa svim šefovima država, sudionicima skupa pa će se susresti i s Josipovićem. Na summitu UNESCO-a sudjelovanje su do sada, uz Srbiju, potvrdili predsjednici Bugarske, Albanije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Predsjednik Tadić se danas sastao sa slovenskim premijerom Borutom Pahorom, a agenciji Tanjug je u Uredu predsjednika Srbije potvrđeno kako je riječ o privatnom posjetu, koji je dio redovitih kontakata Tadića i Pahora.

Komentara 55

OB
-obrisani-
22:28 29.08.2011.

Nekad su \"hrvati\" srljali ko guske u maglu prema shs, srpskoj jugoslaviji.... Sada \"hrvati\" opet srljaju svome jatu u srbiju, ali sasvim otvoreno i bez magle

VE
velikazmija
22:21 01.09.2011.

oziris to su jugoslaveni -- i brastvo i jedinstvo --ignorirati --

BL
Blizard
12:36 28.08.2011.

Tadicev ,diler Josipovic,jasno nam porucije koja to ELITA i kapital iz Srbije treba da se usele u Hrvatsku !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije