Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDINSKI HDZ

'Josipović i Milanović su ti koji odobravaju i šire govor mržnje'

Ivo Josipović,Zoran Milanović
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
30.12.2014.
u 14:18

Varaždinski županijski HDZ stao je u obranu člana svoje mladeži Igora Borovca

Nakon što su mediji objavili neprimjerene objave na Facebook-profilu Igora Borovca, člana mladeži HDZ-a Grada Varaždina, tamošnji ogranak stranke poslao je priopćenje u kojem je za govor mržnje optužio Ivu Josipovića i Zorana Milanovića.

Priopćenje koje potpisuje predsjednik varaždinskog županijskog HDZ-a Anđelko Stričak prenosimo u cijelosti:

''Za razliku od SDP-ova kandidata Ive Josipovića i njegova stranačkog šefa Zorana Milanovića koji redovito ne samo da se služe, već i svom članstvu odobravaju širenje govora mržnje i vrijeđanje političkih suparnika, mi osuđujemo svako takvo ponašanje, bez obzira od koga potječe. 

Zanimljivo je s kojim entuzijazmom mladež SDP-a, a pogotovo njen predsjednik Luka Zrinski prati objave Facebook statusa svojih političkih suparnika. Također, zanimljivo je da ta ista mladež SDP-a, njihov kandidat Ivo Josipović te stranački šef Zoran Milanović nisu reagirali na govor mržnje njihovog stranačkog suradnika varaždinskog psihijatra dr. Nenada Horvata. Neprimjerene izjave Igora Borovca, koje osuđujemo, nipošto se ne mogu mjeriti s govorom mržnje dr. Nenada Horvata koji poziva na nove Križne putove (jame, stratišta)..., ali od SDP-ovog kandidata Ive Josipovića i njegovog stranačkog šefa Zorana Milanovića, niti slike, niti tona. Evo nekih od tih izjava: 

– Da je četrdeset peta malo dulje trajala, devedesete se nikad ne bi dogodile .... 

– Baš su slatki ti branitelji .... što pokretni, što nepokretni 

– Domoljublje na četiri kotača ... s pogonom na klerofašizam 

– Ulizice, lezilebovići i sponzoruše iz šatora traže Milanovićevu ostavku. Evo sad će on, samo da se popiša... 

Upravo ti dvostruki kriteriji SDP-ovih dužnosnika i njihov prešutni prelazak preko govora mržnje stranačkih suradnika i prijatelja izazvali su neprimjereni istup Igora Borovca.

O tome najviše govori Josipovićev i Milanovićev muk koji jasno govori kakva je to njihova ''nova pravednost'' i ''pravi put''. Žao nam je da se naš mladi član dao uvući u njihovu kaljužu.

U svemu tome je zanimljivo da se većina medija uopće nije osvrnula na flagrantni govor mržnje dr. Nenada Horvata.''

>>'Preživjeli jugosmradovi sad biraju Yusipovića'

>>Pogledajte prvi susret Josipovića i Grabar Kitarović nakon izbora

Komentara 62

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
14:23 30.12.2014.

Odlično priopćenje, potpisujem. A vama večernjakovci želim da vam djeca žive u svijetu ljubavi i tolerancije po mjeri psihijatra Nenada Horvata.

Avatar Panonicus
Panonicus
14:37 30.12.2014.

Potpisujem priopćenje.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:52 30.12.2014.

Ušla im je voda u uši. Frka im je kad se sjete da ča izgubiti predsjednika a i blizu su izbori za Sabor gdje če izgubiti više nego uvjerljivo jer nisu zaslužili niti plače koje če imati još šest mjeseci poslije pada. A siguran sam da če i odgovarati za veće novce nego hdz-ovci iako svu krivnju prebacuju na hdz, prave stvari čemo tek vidjeti za godinu dana a sad čemo samo postaviti Kolindu gdje i zaslužuje. Pozdrav dobrim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije