Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rupe

Josip Posavec: Međimurje rekorder po manjku u proračunu

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 29.10.09., Cakovec, Hrvatska- Josip Posavec, bivsi zupan. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
'Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
17.02.2011.
u 13:02

- Ne želim polemizirati s čovjekom koji je za mene rekao da sam glup, nesposoban i korumpiran. No, budite pošteni i recite da su ti gubici rezultat i vašeg rada - rekao je župan Perhoč bivšem županu Posavcu

ČAKOVEC - Aktualna županijska vlast uspjela je postići rekord i doći do najvećeg minusa u poslovanju među svim hrvatskim županijama. Dug je više od 26 milijuna kuna - kazao je nezavisni županijski vijećnik i bivši župan Josip Posavec na aktualcu sjednice Županijske skupštine.

Primijetio je da po prvi put vijećnici nisu dobili vodu (ni običnu, a kamoli aromatiziranu), pa je upitao kakvo je financijsko stanje županije. Izračunao je da je lani županija poslovala s milijun kuna gubitka mjesečno, a tu su još i obveze, krediti...

- Ne znam otkud vam broj od 26 milijuna? Ne ide vam matematika. Ne želim polemizirati s čovjekom koji je za mene rekao da sam glup, nesposoban i korumpiran. No, budite pošteni i recite da su ti gubici rezultat i vašeg rada. Da nije bilo onih 15 milijuna kuna od Ljekarne Čakovec, i vi biste 2008. godinu završili sa 13,5 milijuna kuna gubitka. Mi i danas otplaćujemo neke projekte koje ste ugovorili - uzvratio je župan Ivan Perhoč.

Gubitak će za 2010. godinu navodno biti oko 18 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:55 17.02.2011.

Zašto si ne angažirate Lesara, barem si je taj poluretard umislio da može spasiti državu (iako bi državu trebalo spašavati od takvim idiota), pa valjda može i jednu Županiju, pogotovo onu iz koje je potekao ?

ZA
zagorec1
15:29 22.02.2011.

Pa ne mogu lesara postavit da izvuce medjimurje iz krize jer bi se odmah vidjelo da je to veliki luzer i da nema pojma o nicemu! on ce u sabor jer tamo i mogu bit i takvi nesposobnjakovici i lupetat bedastoce i nikome nist!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije