Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Član Mosta

Josip Katalinić: U 25 godina nije zapamćen ovakav napad na jednu političku strukturu

katalinić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
30.11.2015.
u 13:51

Da smo se prodali jednoj ili drugoj strani, napada na MOST više ne bi bilo, kaže Katalinić

Član Mosta Josip Katalinić na svom se Facebook profilu osvrnuo na medijske napise vezane uz pregovore Mosta s koalicijskim blokovima predvođenim HDZ-om i SDP-om.

"Nakon 25 godina jednoumlja na hrvatskoj političkoj sceni dogodio se "poremećaj u sustavu" pod imenom MOST. Pogledajte količinu negativnog teksta u tiskovinama, na portalima, na televizijama, na radijima... i bit će vam jasno koliko je velik taj poremećaj.  U 25 godina nije zapamćen ovakav napad na jednu političku strukturu, bez obzira na to tko bio na vlasti. Da smo se prodali jednoj ili drugoj strani, napada na MOST više ne bi bilo.Temelji MOST-a su jaki i ništa više neće biti kao što je bilo. Baš zato ‪#‎MOST"‬, napisao je Katalinić.

>> Petrina: Sigurno neću ići kod Prgometa i Hridi

Ključne riječi

Komentara 54

HR
Hrvatska3014
14:14 30.11.2015.

Tko je ubacio svoje ljude u sve medije? SDP i to sa našim novcima.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
14:02 30.11.2015.

Kad ćete šutnuti onog Milanovićevog prstoprimca Petrinu, lažnog dragovoljca koji je penziju osigurao nakon što mu je jakna ranjena s dva gelera? Vrijeme je, što prije, jer podriva platformu svakim svojim slovom. Nema tu više cile-mile.

HR
Hrvatska3014
14:17 30.11.2015.

Telegram je stvoren da bi pomogao SDPu. SDP kontrolira svaku rečenicu, fotografiju i video.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije