Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova opasnost

Za Irmom novi uragan: sve je snažniji, udari vjetra od 200 km/h

Uragani Irma (lijevo) i Jose
Foto: Reuters/PIXSELL
07.09.2017.
u 23:39

Jose se kreće prema Karibima, a prema sadašnjem modelu kretanja trebao bi skrenuti sjeverno od Portorika

Za uraganom Irma, koji je u karipskom otočju usmrtio najmanje 10 ljudi, stiže i sve snažniji uragan Jose, koji se trenutačno nalazi oko 950 kilometara istočno od Malih Antila, a ojačao je do uragana kategorije 3, objavili su u četvrtak u američkom Nacionalnom centru za uragane (NHC).

Zabilježeni su maksimalni udari vjetra od gotovo 200 kilometara na sat, a iz NHC-a javljaju kako je moguće da će Jose postati još snažniji u sljedećih 24 do 36 sati.

Uragani Irma (lijevo) i Jose
1/13

Jose se kreće prema Karibima, a prema sadašnjem modelu kretanja trebao bi skrenuti sjeverno od Portorika. Barbuda, otok koji je uništen u naletu uragana Irme, mogao bi se naći i na udaru Josea te se nalazi u stanju pripravnosti.

Uragani Irma (lijevo) i Jose
1/12

Komentara 1

Avatar Maršal_Vučko
Maršal_Vučko
02:02 08.09.2017.

Jao bre pa zasto kod nas u Srbiju ne udari neki Uragan, da mu damo jedno lepo srpsko ime,na primer Leposava ili Dobrila pa da pozovem sve novinare i fotograve iz cele Srbije,Republike Srpske i Milorada Pupovca... Neka me slikajuu dok neustrasivo iz nabujale Morave iz plicak izvlacim bake,deke,kuce,mace i ostale unesrecene srbe. Na sledecim izborima ima bre da me proglase Marsalom i dozivotnim predsednikom vascele Srbije. Nece mene tamo neki Preletacevici vise kopirati... Auuu stalno mi bre ta slika pred oci igra a iza mene kum Toma sa rakiju u ruke i gibanicu govori ponosim se tobom Aco a Voja Seselj sretno progovara,sve sam ti grehe oprostio.. Ti si moj jedini naslednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije