Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju: Krešimir Kuk

'Još smo daleko od prognoziranja potresa, ali možemo definirati seizmički potencijal'

21.03.2024.
u 20:23

Uoči godišnjice potresa u Zagrebu, naš najpoznatiji seizmolog govori o novim podrhtavanjima

Komentara 3

ST
sttipe
06:53 22.03.2024.

Da li ga mogu izazvati, tako da "isprazne potencijal", (napetosti) , planiranim, manjim potresima, dalje od najvećih naselja?

TO
Toronto20
06:18 22.03.2024.

Nista neznaju o potresu cemu onda strucnjaci

Avatar Tombstone
Tombstone
20:34 21.03.2024.

Nemojte o tome. Teoretski znanja jedna je stvar, ali dok gotovo sva americka sveucilista (a I vecina europskih) ima neusporedivo modernije I ucinkovitije uredjaje za istrazivanje bilo cega (pa tako I tekyonskih pomaka) nego drzavni instituti u Hrvatskoj ostanemo na razini predvidjanja kao I Kongo, Obala Bjelojosti, Srbija I slicne zemlje. Tuzno je to, pogotovo jer je Andrija Mohorovicic Hrvat, ali istinito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije