Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KURDSKE OBITELJI U KARLOVCU
Povratak na članak

'Još postoji jezična barijera, ali djeca brzo uče. Djeca su ih odlično prihvatila'

Nakon gotovo pet godina provedenih po izbjegličkim kampovima, najdulje u Turskoj, zatražili su preseljenje u neku od zemalja Europe. Stiglo su 43 osobe od kojih su 23 maloljetne

Komentari 4

DU
Deleted user
20:44 16.12.2019.

Kurdi su uvijek dobrodošli. Narod koji dijeli sudbinu hrvatskog naroda. Stoljećima razdijeljen, raseljen po cijelom svijetu, a sultani iz Turske glavni neprijatelj. A kusaju licemjerje svjetskih moćnika za doručak, ručak i večeru. Želim im svako dobro.

VL
DU
Deleted user
22:45 16.12.2019.

moj jedini uvjet je da poštuju našu državu , našu vjeru i naše običaje... to znači da se djevojčice kad porastu neće zastirati u burke nego normalno družiti s našom djecom...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.