Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Još niste odlučili kamo ćete na godišnji - ovo mjesto nudi zabavu i avanturu za sve

Da odmor nisu samo more i sunce dobro znaju u šibenskom Amadria Parku. U svojih pet hotela, smještenih uz more, nude savršenu ljetnu avanturu uz pregršt dodatnog sadržaja za sve uzraste. Putujete li s djecom, idealan izbor je Kids Hotel Andrija. Ime nije samo reda radi - jer ovo je prvi pravi dječji hotel u Hrvatskoj. Prigodno uređen, s morskim motivima duž cijelog hotela, nudi vam brojne mogućnosti za zabavu cijele obitelji, a komfor je i dalje na očekivanom nivou. Roditelji se mogu opustiti u obližnjem wellness & spa centru dok mališani uživaju u zabavnim programima Kids Summer Club. Cijela obitelj može se družiti na velikom bazenu, obiteljskoj plaži ili Aquaparku Dalmatia. Amadria Park, naime, jedini je hotelski brend u Hrvatskoj s vlastitim vodenim parkom. Na vodenoj avanturi čeka vas šest tobogana, vodena tvrđava, mirna rijeka za relaksaciju te brojne druge aktivnosti. Hotel Andrija potpuno je prilagođen djeci pa osim švedskog stola sa specijalitetima nudi i pripremanje zdravih obroka samo za djecu.

Mediterranean Garden Spa&Wellness

Planirate li svoj odmor u prvim danima srpnja, tu je i dodatni bonus. Naime, do 8. srpnja u Šibeniku se održava Međunarodni dječji festival, koji je zaštitni znak grada. Najmlađi će zasigurno biti oduševljeni predstavama i točkama koji se svakodnevno odvijaju na ulicama i trgovima Šibenika. No planirate li svoj odmor nešto kasnije, ne brinite - nećete ostati zakinuti za dobar provod. Na putu od hotela do plaže čeka vas luksuzni En Vogue Beach Club. Vaša mirna oaza s privatnom plažom, infinity bazenom sa šankom i VIP uslugom nudi dašak glamura uz miris Jadrana. Smješten je samo nekoliko metara od Amadria Park Beach Hotela Jure, koji je idealan izbor za opuštanje, ali i zabavu.

Svaki od pet hotela savršen je izbor za nešto od onoga što ste imali u planu za ovo ljeto. Dolazite li u paru i zaželjeli ste se romantičnog odmora, vaš izbor bi mogao biti Hotel Ivan. Luksuz te udobnost koji su zaštitni znak Amadrie Parka dodatno su ovdje istaknuti Mediterranean Garden Spa&Wellness centrom koji sadrži kompleks unutarnjih bazena, teretanu, saunu i pun spektar spa usluga. Za večernji izlazak odlična kulisa bit će živa glazbu i piće u hotelskom baru.

Aquapark Dalmatia, Kids Summer Club

Hotel Jakov okrenut je pak obiteljima te ispunjava želje i potrebe svih dobnih skupina. Na raspolaganju su vam obiteljske sobe s krevetima na kat uz zasebne spavaće sobe. Za najmlađe goste uvijek je pripremljeno mnoštvo aktivnosti u kojima mogu uživati zahvaljujući dječjim programima Kids Summer Club, a tu je i obiteljska plaža. Dobru zabavu u vrućim ljetnim danima garantira već spomenuti Aquapark Dalmatia koji se nalazi odmah pored hotela.

Za one željne mira te mirisa borova Hotel Niko je destinacija. Uživat ćete u panoramskom pogledu, bazenima i izboru jela koja odražavaju kulinarsku tradiciju ove regije. Niko vam nudi ležerno i opušteno ozračje uz brojna mjesta za opuštanje: plažu, bazen ili terasu.

Dalmatinsko Etno Selo

Unutar Amadria Parka nalazi se Dalmatinsko Etno Selo, živi muzej posvećen otkrivanju povijesti ove predivne mediteranske lokacije. Mjesto koje definitivno ne smijete propustiti tijekom svog boravka u Šibeniku, pogotovo želite li doživjeti izvoran način života ovog podneblja. Uživat će sva osjetila jer posjet dalmatinskom etno selu uključuje kušanje delicija koji su dio bogate gastronomske baštine Dalmacije pripremljene na autentičan način. Riba, morski plodovi, domaći kruh, sir, maslinovo ulje i rakija zadovoljit će i najistančanija nepca, a zadovoljstvo je tim veće što ćete imati priliku na licu mjesta vidjeti pripremu svih autentičnih jela. Ovo interaktivno iskustvo uključuje upoznavanje sa starim poljodjelskim zanatima i tradicionalnim alatima, a neće razočarati ni mlađe ni one iskusnije goste.

Na minutu hoda od Etno sela nalazi se još jedna atrakcija – Mediteranski Grad. Zamišljen je kao središnje mjesto za druženje i zabavu, a nudi rustikalan ugođaj. Na trgu se nudi bogat izbor hrane i pića, kao i brojne lokacije za kupovinu, od štandova do trgovina s premium brandovima.

Kako bi vaš odmor bio potpuno savršen, u neposrednoj blizini je neodoljivi drevni grad Šibenik i nacionalni park Krka koji će vas oboriti s nogu svojim šarmom. Više informacija potražite na https://www.amadriapark.com/hr/

Sadržaj nastao u suradnji s Amadria Parkom.

Komentara 1

PE
Penkalar
12:03 28.06.2023.

A koliko obojenih Euro papirica sve to kosta? Zaboraviste napisati, ili zaboraviste?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?