Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSADI STABLO

Jole poručio: Zove, zove, zove ona tebe – priroda te zove, probudi se

Zagreb: Pjevač Joško Čagalj Jole
Josip Regovic/PIXSELL
18.08.2023.
u 17:30

Glazbenik Joško Čagalj Jole nedavno je udružio svoj glas s prirodom podržavši akciju sadnje stabala. Pjevač, poznat po svojim zaraznim hitovima, sada pokazuje da njegova strast ide i dalje od glazbenih nota i poručuje ti: „Zove, zove, zove ona tebe – priroda te zove, probudi se.“

Poznato je da pjevači glazbom nastoje probuditi emocije kod ljudi, a pjevač Joško Čagalj Jole, čija je glazba dirnula srca mnogih, pokazuje svoju angažiranost i izvan pozornice. Odlučio je da je vrijeme da zajedno stvorimo melodiju prirode pa se pridružio projektu "Budi i ti dio Rezolucije Zemlja". 

Svojim angažmanom Jole nas podsjeća da je glazba jezik koji spaja, ali i da se ta povezanost može proširiti i na brigu za naš planet. Njegova podrška akciji sadnje stabala podsjeća nas da svatko, bez obzira na svoj posao ili status, može pridonijeti boljoj budućnosti, ali nas i inspirira da se aktiviramo i postanemo melodija promjene koju svijet treba.

Foto: VL

– Priroda nam pruža nevjerojatnu ljepotu i blagodati, ali također treba našu zaštitu i brigu. Svi možemo biti ekološki aktivisti u svakodnevnim postupcima – rekao je Jole te pozvao sve da se priključe akciji. Kako? Samo jednim klikom i vi možete biti zaslužni za jedno novo stablo. Na web-stranici rezolucijazemlja.hr ispunite obrazac, a mi ćemo posaditi jedno stablo i poslati vam dokument s potvrdom i lokacijom na kojoj je vaše drvo posađeno.

VIDEO Rezolucija Zemlja: Pridruži se

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije