Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reiner Milanoviću:

'Jesu li sljedeći oposumi ili vjeverice?'

Željko Reiner
Robert Anić/PIXSELL
22.12.2013.
u 16:24

- Žalosno je i tužno da premijer Milanović na osobnoj razini napada predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, prikrivajući na taj način neuspjeh svoje Vlade - kazao je HDZ-ovac Željko Reiner u odgovoru premijeru koji je iz Splita napao Karamarka za kojeg je rekao da je nedosljedan i izgubljen.

- Žalosno je i tužno da premijer Milanović na osobnoj razini napada predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, prikrivajući na taj način neuspjeh svoje Vlade - kazao je HDZ-ovac Željko Reiner u odgovoru premijeru koji je iz Splita napao Karamarka za kojeg je rekao da je nedosljedan i izgubljen.

- Zvučalo bi smiješno, da nije tragično da umjesto vizije gospodarskog oporavka i izlaska iz krize u koju nas je dovela SDP-ova Vlada, slušamo priče o tome kako se prispodobljuju sa životinjskim carstvom: sa lavovima, lisicama i samo se pitamo što će biti sljedeće. Hoće li to biti oposumi, dikobrazi ili vjeverice - upitao je Reiner.

Nastavio je da su vladajući nesposobni riješiti probleme Hrvatske, ali su sposobni uništiti "tisuće obratnika, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava" i drugih. - Oni su u više navrata skretali pozornost javnosti na određena svjetonazorska pitanja, upravo kako bi izbjegli činjenicu da su uspješni u gospodarstvu i vođenju države - kazao je Reiner i zaključio da takvo "skretanje pozornosti može neko vrijeme potrajati". - Ali, ljudi su ih pročitali i danas im je sve jasno - zaključio je Reiner.

>>'HDZ su licemjeri bez ideologije, igraju po pravilima 3. istočnobalkanske lige'

Komentara 35

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
19:42 22.12.2013.

Hm, moram reči da su nekad doktori, vučiteli, profesori i slična cijenjena znanja radili svoj posao. Sad su svi u politici, imaju i dalje titule, ali rada nigdje. Samo prazna slama i prazne jasle, a nama magarcima koje zovu birači,i, sve više krulji u želucu.

Avatar uussuu
uussuu
16:35 22.12.2013.

upravo tako g. akademiče, njihov jedini gospodarski program jeste da polariziraju hrvatsko društvo, i da uz pomoć toga hrvati imaju izbor iseljavanja iz hrvatske. već viđena matrica po kojoj je partije radila iz vremena njihove jugoslavije

Avatar Pero2013
Pero2013
17:17 22.12.2013.

Gospodine Reineru da je premijer Milanović sa svojom vladom nesposoban da nas izvede iz krize stoji kao Velebit ali to što je rečeno o Karamarku stoji isto kao Velebit a najgore od svega Karamrku je to što ga takvi nesposobnjakovići kao vi branite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije