58 14°C
 • Brandfackel:

  Karamarka su politički ubili onoga dana kada je spomenuo riječ lustracija. A "pravosuđe" u RH samo je jedan od partijskih krakova. Svjedoci smo vremena u kojem su htjeli mjenjati Ustav kako bi zaštitili komunističke ubojice, nisu niti razmišljali procesuirati genocid ... prikaži još! nad hrvatskim narodom iako ubojice i dandanas pred kamerama izjavljuju kako su ubijali Hrvate... Čemu onda čuđenje ako nekog partijskog lupeža neki "hrvatski" sud oslobodi?

 • klamerko:

  Pa čim sam u lipnju 2016. pročitao presudu drugarice Dalije (prethodno kadrovirane od Milanovića), sve mi je još onda bilo jasno. To je politička namještaljka od onih koji su prethodno bili progonili Crnoju kao divlju zvijer koji je prvi preko ... prikaži još! noći pokušao prijeći na lustraciju. Karamarko je mjesecima vukao za rukav MOST koji je ucjenom držao cijelo minustarstvo pravosuđa u rukama, da se nešto napravi protiv Dinka Cvitana, a MOST ne samo da je žestoko branio Cvitana, koji je poslije neslavno odlepršao na pokudu svih (dakle Karamarko je bio u pravu), nego je još izmišljeno pribio na križ Karamarka zbog nepostojeće, politički nametnute afere s INA-om, kada je jednom predložio Karamarko da Hrvatska izađe iz arbitraže, pri čemu je opet Karamarko bio u pravu, jer bolje da je Hrvatska izišla i tako izbjegla plaćanje silnih milijuna MOL-u na štetu nas poreznih obveznika. Još je novinar pitao ''nije li Karamrko bio u pravu?''. Nije čudo što je Hasanbegović svim silama branio Karamarka. Sve se sjećam što se zbilo te 2016. godine, ali mislim da 80 % Hrvata, više ne. oni misle da je Karamarko ''udbaš'', ''drugi Sanader'', itd. Tužno.

 • Avatar ovdje Maks
  ovdje Maks:

  Povjerenstvo je bila partijska filijala Zorana Milanovica, Ranka Ostojica , kasnije Mosta i SDPa ! Vrijeme je tome stati na kraj, zrtve rehabili tirati krivce osuditi.

Još iz rubrike Vijesti

Zastupnici traže od Bandića da podnese detaljno izvješće o razvoju projekta Manhattan
23
Oštar prema Vladi

Bandić zaprijetio: Ili će se povećati plaće prosvjetarima ili više neće biti ove Vlade

Na staroj kliškoj cesti sudarila se dva autobusa i osobni automobil
DEVET OZLIJEĐENIH

Teška nesreća: Sudar dvaju autobusa i automobila, jedna osoba poginula

5
Osuđeno devetero katalonskih dužnosnika
zatvorske kazne

Osuđeno devetero katalonskih dužnosnika