Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznati krivotvoritelj

Jeste li vidjeli ovog muškarca? Traži ga policija

PUZ krivotvoritelj
Foto: PUZ
14.09.2016.
u 12:06

Policija moli građane da se jave ako imaju bilo kakvu informaciju o osobi s fotografije

Zagrebačka policija traga za muškarcem čiju je fotografiju objavila na svojim internetskim stranicama. Vjeruje se da je upravo on počinio kazneno djelo prijevare te krivotvorenja isprava. 

Naime, u prosincu 2015. godine, na štetu dvaju poduzeća (iz Nove Kapele i Daruvara), počinjeno je kazneno djelo prijevare te krivotvorenja isprava tako da je nepoznati počinitelj došao u poslovnicu poduzeća na Radničkoj cesti gdje je, koristeći krivotvorenu osobnu iskaznicu RH i vozačku dozvolu RH, od odgovorne osobe poduzeća iznajmio vozilo koje je potom odvezeno na područje susjedne države, bez namjere vraćanja vozila vlasniku, stoji u priopćenju policije.

"S obzirom na to da tijekom policijskog postupanja nije utvrđen identitet osobe s fotografije koja se dovodi u vezu s počinjenjem navedenih kaznenih djela, molimo građane, ako imaju saznanja o identitetu osobe, prebivalištu, boravištu i njezinu kretanju, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju pozivom na broj 192 ili e-mailom na zagrebacka@policija.hr", poručuju iz PU zagrebačke.

Komentara 9

NE
nemanatrag
13:34 14.09.2016.

I žena....da mu skuha pašta šutu....

ZI
ziva_istina
13:06 14.09.2016.

Tip se zove Nesib Talic sa prebivalistem negdje oko Frakfurta na Majni. Pravnik po struci. Porjijeklom iz BiH.

AN
Android
12:33 14.09.2016.

Jesam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije