Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan kraj

Potraga je obustavljena: U Požegi pronađena 27-godišnja djevojka

Foto: nestali.hr
09.10.2023.
u 21:03

Djevojka je visoka oko 170 centimetara, ima ovalno lice te plavu kosu i plave oči. S adrese prebivališta udaljila se 9. listopada, ali uskoro nakon objave policije o njezinom nestanku, djevojka je pronađena.

Prema Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, 27-godišnja Stela Devčić udaljila se sa adrese prebivališta u ulici Frana Supila 9, u Požegi. Kao datum nestanka navodi se 9. listopad, no istog je dana i pronađena.

Stela je visoka oko 170 centimetara, ima plavu kosu te plave oči. Ima ovalno lice, nos srednje veličine te male uši. Također je srednje razvijenost. Nestanak se vodi u PU požeško-slavonskoj, piše Nestali.hr.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije