Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestali

Jeste li ih vidjeli: Otišli na pecanje i nisu se vratili

Tomislav Šimunović (60) i Tomislav Stipić (57)
Foto: neno.hr
10.09.2018.
u 11:01

Potraga je zasad sužena na područje Struga i ribnjaka u okolici Lipovljana

Tomislav Šimunović (60) i Tomislav Stipić (57) iz Rešetara pokraj Nove Gradiške u nedjelju ujutro otišli su na pecanje, nakon čega se nisu vratili niti su se javili na mobitel. Obitelj je obavijestila policiju, koja s HGSS-om traga za njih dvojicom. Istražitelji pretpostavljaju da su otišli zajedno, pišu 24 sata.

Šimunović je visok 185 cm, ima gustu sijedu kosu i kestenjaste oči te je jako razvijen. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Stipić je pak visok 175 cm, ima ravnu kestenjastu kosu i kestenjaste oči te je srednje razvijen. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu majicu kratkih rukava i donji dio zelenomaslinaste trenirke.

Potraga je zasad sužena na područje Struga i ribnjaka u okolici Lipovljana. Ako ih vidite, policija moli da pozovete 192.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:47 10.09.2018.

hrvatski je ribolov, pecanje je u prekodrinskim supljim glavama

Avatar taqa
taqa
11:20 10.09.2018.

Bez brige,pojaviti će se,kada se otrijezne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije