Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinjavajuće
Povratak na članak

Alarmantni podaci! Ovo jesensko voće ima najviše pesticida. Objavljena lista najzagađenijeg

Uviđajući probleme, EU je 2009. usvojila dva važna zakona. Prvi se odnosi na postupno ukidanje najotrovnije kategorije pesticida tamo gdje su dostupne nekemijske alternative, a drugi na poticanje svih poljoprivrednika na usvajanje održivih praksi.

Komentari 4

VI
vidum
18:31 29.09.2022.

Danas sam obrao moja dva stabla jabuke Fuji. U početku su bila puna, a dozrela su i ostala na stablima ukupno 3 kila. Nije problem u suši, jer imam neograničene količine vode i navodnjavane su svaki četvrti dan. Prskane samoo jednom protiv ušiju kad su tek ozelenjele. Uglavnom su ih pojeli stršljenovi.Ta tri kila ne bih dao za pun kamion onih koje proizvode na sve spremni profesionalci.

VL
PR
prajdali100
16:41 29.09.2022.

Netrebate mi vjerovati,nikada nisam kupio uvozno voće ili povrće.Nikada.

VL
OB
obican
16:04 29.09.2022.

Jel to jopet neki novi po politickoj liniji zaposlen ispunjava kvotu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.