Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADI NA STOKU

Jednom psi zaklali ovce, drugi ubio psa da spasi koze

ovca
arhiva VL
20.11.2010.
u 14:42

Dežurni veterinar zadržao je pse u ograđenom prostoru gdje će biti na promatranju deset dana

 Nediljko G. (33), mesar iz Trilja prijavio je policiji da su mu dva psa, njemački ovčari zaklali 18 janjaca, pet ovaca i ozlijedili još 15 ovaca. Ušli su u noći na subotu na njegovu farmu na predjelu zvanom Drinić i poklali stoku. Policija je utvrdila da psi pripadaju Mariju Ž. (22) i Borisu M. (35) iz obližnjih Košuta. Dežurni veterinar zadržao je pse u ograđenom prostoru gdje će biti na promatranju deset dana. Marijo Ž. prepoznao je svog i susjedovog psa.

Dinko V. (58) iz Vojnića Sinjskog u petak je ubio psa mješanca koji je uznemiravao njegovo stado koza koje je bilo unutar tora. Sam je nazvao policiju izvijestivši kako je lovačkom puškom ubio psa Ivana K. (48). Priveden je u policijsku postaju, izmjereno mu je 0,98 promila alkohola u krvi. Zadržan je do otrježnjenja, a potom je nad njim provedeno kkruminalističko istraživanje. Dinku V. oduzeli su poluautomatsku lovačku pušku sa 19 komada pripadajućeg streljiva i oružani list za držanje i nošenje oružja. Nakon prekršajne obrade Dinko V. je pušten, a policija razmatra mogućnost podnošenja odgovarajućih kaznenih prijava.

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:02 20.11.2010.

Vide lipe ovčice.

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
15:02 21.11.2010.

Nečiji pas više vrijedi nego nečije stado ovaca. Nije važno što se govori već tko je rekao ili ?

IB
istina_boli
15:44 20.11.2010.

Covjek branio i obranio svoje stado i sad ga jos progone. A , sto drugo ocekivat, psi stite pse! Da mu je pas poklao ovce , onda bi sve bilo u redu. Najbolje je imat skorpion sa prigusivacem, pa saperii po svima koji ti unistavaju tvoju muku i patnju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije