Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRILATERALNI SASTANAK
Povratak na članak

Predsjednica: Sad nam je najvažniji Schengen; Pahor: To će ovisiti o ispunjavanju kriterija

Što se tiče želje Grabar- Kitarović za ulazak Hrvatske u šengensku zonu, to je stvar ispunjavanja kriterija. Mislim da bi to bilo lakše ispuniti kada bi država poštovala odluku arbitražnog suda - izjavio je Pahor.

Komentari 9

MA
marsovac
22:55 04.09.2019.

to je narod bez obraza, najbolji , najpametniji, najljepsi,......bla, bla, bla,.......pljuc.

VL
BO
Bogodol
07:40 05.09.2019.

Potrebno je izpuniti tehničke uvjete koji su potrebni, a ne poštene zahtieve i namjere Slovenije u svezi glede granice uvijek ponavljati da nismo stranka u postupku jer smo iz njega izašli kada je odkrivena slovenska podvala. Ovo sa ne poštenim ponašanjem Slovenije, ja sam odmah sumnjao u njihove namjere jer su nas natjerali da se arbitrira samo o našem teritoriju i iz aviona se vidjela podla igra jer eto Hrvatska ima dosta mora i obale i treba im nešto dati, hvala Bogu da nema više Bakarića, Račana i ostalih ortodoksnih komunista koji bi im radi bratstva i jedinstva dali sve što traže iako me pomalo strah Plenkovića jer je mentalno "previše" u Brislu. Ako je uvijet slovenski pristanak da uđemo u Šengen i EU bude imala razumjevanja za njihov zahtiev nikada ne trebamo ući, ni jedan centimetar Hrvatskog teritorija ne smijemo dati zbog nekih dozvola, također Srbiji ne dati prolaz za EU dok se ne povuče sa okupiranog teritorija oko Dunava, na tom treba svaki dan raditi i dok ne vrati arhiv Nezavisne Države Hrvatske jer on u Beogradu nema što da traži jer oni sanjim manipuliraju, a naši povjestičari bi imali uvid u građu i tada bi bio drugačiji pristup prema NDH nego što ga je "instalirala" beogradska vlast.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:21 04.09.2019.

"Mislim da bi to bilo lakše ispuniti kada bi država poštovala odluku arbitražnog suda..." Kakav karakter moras biti kad trazis priznavanje presude van svake sumnje dokazanog korumpiranog suda?! Na moralno-etickoj ljestvici, to je nize od mnogo toga sto smo dosad u balkanskoj politici vidjeli...

VL
DU
Deleted user
20:28 04.09.2019.

Pa kaj ak ne udjemo u " šengen", nećemo biti ni prvi ni posljedni , nema potrebe za ucjenom jer politika nema ovlast da prihvati odluke tijela koje se je komprimitiralo i pristalo da donese presudu koja ne može biti pravedna zbog svoje pristranosti .

VL
AF
afer
13:38 04.09.2019.

Predsjednice imam siguran sistem pobjede u prvom krugu izbora: Uzmi škovacinsku metlu i kantu od škovaca i pometi te Slovence sa Svete Gere. GARANTIRANO POBJEĐUJEŠ!!!!

VL
NA
navijeke
08:58 05.09.2019.

Pahor uporno pokušava još jednom ucijeniti Hrvatsku, zaboravljajući da ovaj put nema pred sobom "kud Ivo, tud i ja" nesposobnjakovićku, kao i da Hrvatska sad ima mogućnost vraćanja loptice. To su naši "dobronamjerni" slovenski susjedi lijepo vidjeli prošle godine kad su pokušali drastično usporiti prelazak granice - EU šamar stigao je u manje od 24 sata.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
13:40 04.09.2019.

a da Slovenci malo olade sa ucjenama? ma dajmo im da se prošire na granicu Virovitica, Karlovac, Karlobag pa će valjda onda biti zadovoljni...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.