Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jedini izlaz za vladu jest preuzeti Inu, pa makar je odmah prodali nekom drugom

22.09.2022. u 09:16

Ni nakon dva desetljeća, nijedan od ključnih ciljeva postavljenih zakonom i kupoprodajnim ugovorom nije realiziran. No, u međuvremenu smo dobili priznanje da ipak postoji hrvatski prirodni plin! Još nam predstoji priznanje da postoji i hrvatska nafta. Zatim da tu nema ni riječi o nekakvom strateškom partneru. Nikad nije bilo, nema, niti može biti kad je u pitanju MOL.

Ključne riječi

Komentara 42

TR
tratincica68
09:23 22.09.2022.

Neka pripreme 15 milijardi dolara.

SA
sasha68
10:04 22.09.2022.

inu definitivno treba vratiti, nije bilo ni potrebe da je se nudi okolo, to nam je račan i linić ostavili u amanet mol, usput i bijele noći u sibiru prodali -niko taj novac nije vidio! to nije pljačka stoljeća jel..a onda dođe zoka m. i riješi se i suirijskih poljka-gdje je taj novac-ni to nije pljačka stoljeća..milijardedolara proćerdane jer su sdpovci ,,mudro,,postupali

PV
prcko.vita
11:10 22.09.2022.

Nije istina, ima i mogućnost da Vlada napravi sasvim novu INA-u, samo dodaju ono ver. 2.0. Manje bi koštalo napraviti novu INA-u nego kupovati ovu staru nazad. Ali za takve stvari treba imati kefalo, a to naši političari baš i nemaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije