Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROJICA OSUMNJIČENIH

Jedan uhićen dok je nakon provale bježao policiji, dvojica prijetila žrtvi pa mu ukrala mobitel

Provala
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
19.07.2020.
u 11:59

Uočivši policajce 40-godišnjak je pokušao pobjeći, no uskoro je uhićen na ulici i odveden u policiju na ispitivanje.

Za 40-godišnjeg lopova moglo bi se reći da nije imao sreće, jer je uhićen odmah nakon provale.

Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnja se da je 18. srpnja oko 23 sata provalio u stan na Bolničkoj cesti u zagrebačkom Susedgradu. No netko ga je očito uočio i prijavio policiji, koja se brzo pojavila na mjestu događaja. Uočivši policajce 40-godišnjak je pokušao pobjeći, no uskoro je uhićen na ulici i odveden u policiju na ispitivanje.

Osim njega uhićeni su i 30-godišnjak i 32-godišnjak koje zagrebačka policija sumnjiči za razbojstvo počinjeno 11. srpnja oko 23 sata na Sljemenskoj cesti. Njih se dvojica sumnjiče da su tada presreli oštećenika kojem su zaprijetili te mu oteli mobitel vrijedan 2500 kuna. Njih su dvojica kazneno prijavljeni za razbojništvo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije