Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Turskoj

Jedan ubijen, sedam ozlijeđenih u napadu na izborni stožer

Turska,napad
Foto: Youtube Screenshot
1/2
27.01.2014.
u 10:02

Nakon napada u četvrti Esenyurt u kojoj živi većinom kurdsko stanovništvo, policija je privela šest osumnjičenika

Jedna osoba ubijena je, a sedam ih je ranjeno u napadu koji se u nedjelju navečer dogodio nakon što je otvoren izborni stožer nacionalističke stranke u Istanbulu. Poginuo je glasnogovornik stranke Nacionalistička akcija (MHP), treće po broju zastupnika u turskom parlamentu, piše The News.

Nakon napada u četvrti Esenyurt u kojoj živi većinom kurdsko stanovništvo, policija je privela šest osumnjičenika. Čelnik napadnute stranke Celal Adan za napad je optužio Radničku stranku Kurdistana (PKK) jer su njihovi članovi prosvjedovali uoči otvorenja izbornog ureda.

>>Istanbul - duh Europe i Azije

Komentara 1

XA
xaron
14:24 27.01.2014.

Ovo je valjda taj duh Europe koji vlada u Istanbulu ( prema članku u ovom istom VL ) .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije