Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČENI ZA ZLOPORABE

Jedan stan tvrtke prodala kćeri poznanika i to nije do kraja naplatila, od prodaje drugog zadržala 10.041 eura

Ilustracija stambeni kredit
Josip Regovic/PIXSELL
05.03.2024.
u 07:38

Stanovi su bili u vlasništvu spomenute tvrtke, a sumnja se da je 70-godišnjak nagovorio 56-godišnjakinju da  jedan od stanova proda njegovoj kćeri

Dvije osobe, 56-godišnja žena i  70-godišnji muškarac sumnjiče se  za zloporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju, a istragu je protiv njih pokrenuo ŽDO Dubrovnik. Žena, koja je bila odgovorna osoba jedne tvrtke, sumnjiči se da je u drugoj polovini 2011. i početkom 2012. u Dubrovniku sklopila dva ugovora o kupoprodaji dva stana.

Stanovi su bili u vlasništvu spomenute tvrtke, a sumnja se da je 70-godišnjak nagovorio 56-godišnjakinju da  jedan od stanova proda njegovoj kćeri. Uz to, sumnja se da je dogovor bio da se za spomenuti stan, prodan kćeri 70-godišnjaka plati samo djelomična cijena, a ne cijela kupoprodajna cijena.

Što se tiče 56-godišnjakinje, ona se sumnjiči i da novac od  naplaćene kupoprodajne cijene za drugi stan nije položila u cijelosti na račun tvrtke, a za sebe je zadržala oko 10.041 eura.

POVEZANI ČLANCI:

 

Komentara 2

PO
poluprovokator
08:42 05.03.2024.

Čemu tajnovitost, bar naziv firne ne štiti GDPR:-/

MO
modovisisajteMaraschino
07:53 05.03.2024.

Svaki dan samo vidim potvrdu da više nema poštenih već samo onih koji nisu imali priliku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije