Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA NOĆ

Jedan nožem napao ženu u kući, drugi napadnut na cesti i teško ozlijeđen

Policija - ilustracija
Davor Javorovic/PIXSELL
04.01.2022.
u 11:04

Svađa je prerasla u fizički obračun, a u jednom trenutku na 48-godišnjakinju je nasrnuo nekim oštrim oružjem, najvjerojatnije nožem.

Svađa, pa fizički obračun, kojem je kumovao alkohol te na koncu prijava za pokušaj ubojstva. Tako je  završio događaj koji se 3. siječnja u 22.10 zbio u kući na području Bistre. Kako je priopćila  zagrebačka policija, sve je počelo kada se 65-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola, prvo posvađao s 48-godišnjakinjom.

Svađa je prerasla u fizički obračun, a u jednom trenutku na 48-godišnjakinju je nasrnuo nekim oštrim oružjem, najvjerojatnije nožem. Teško ju je ozlijedio. Liječnička pomoć ozlijeđenoj 48-godišnjakinji pružena  na mjestu događaja,  dok je  65-godišnjak uhićen te priveden, a sumnjiči ga se za pokušaj ubojstva.

Nešto kasnije, u 23.40 na području Maksimira u Ulici Svetice, prvo su se  verbalno sukobili 51- godišnjak i za sada nepoznati počinitelj. Sukob je također uskoro prerastao  u fizički pri čemu je 51-godišnjak nastradao, dok je njegov napadač pobjegao. Liječnička pomoć 51-godišnjaku pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije