Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija upucala vozača

Napad u Tel Avivu: Jedan mrtav i više ozlijeđenih, Netanyahu naredio mobilizaciju policije i vojske

Jedan mrtav i najmanje šestero ozlije?enih u teroristi?kom napadu u Tel Avivu
Foto: ILIA YEFIMOVICH/DPA
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.04.2023.
u 23:48

Jedan muškarac je ubijen, a više njih je ozlijeđeno je u napadu u Tel Avivu u petak navečer. Policija je upucala vozača kada je iz automobila posegnuo za nečime za što vjeruju da je bilo oružje

Hitna služba rekla je da je 30-godišnji muškarac zadobio smrtonosne ozljede od vatrenog oružja u incidentu koji se dogodio u blizini obale. Drugi su ozlijeđeni kada se vozač zaletio u prolaznike svojim automobilom. Policija je rekla da se automobil prevrnuo. Vozač je "neutraliziran", rekli su dužnosnici.  Prošli mjesec u napadu u središtu Tel Aviva koji je počinio Palestinac poginuo je jedan muškarac, a dvojica su ozlijeđena. Novi incident dogodio se u u vrijeme rasta napetosti u regiji.

Prema izvještajima s mjesta događaja, riječ je o kombinaciji napada vatrenim oružjem i zabijanja vozilom u pješake. Počinitelj je muškarac iz centralnog dijela Izraela, koji nije imao kriminalni dosje. Službe i dalje rade na otkrivanju detaljnijih informacija o incidentu. Poznato je kako se muškarac vozilom zabio u skupinu turista koji su šetali uz obalu. Šestero ih re ranjeno, a jedan talijanski državljanin preminuo je. Nakon što se zabio u turiste, auto se prevrnuo. Izraelska policija vidjela je kako muškarac iz auta poseže za nečime što su vjerovali da je oružje te su ga zbog toga upucali, prenosi Al Jazeera.

 

Jedan mrtav i najmanje šestero ozlije?enih u teroristi?kom napadu u Tel Avivu
1/7

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu naredio je mobilizaciju policijskih i rezervnih vojnih postrojbi. "Premijer je naredio mobilizaciju svih rezervnih pograničnih jedinica Izraelske policije. Naredio je i mobilizaciju dodatnih jedinica Izraelske vojske kako bi mogli adekvatno odgovoriti na terorističke napade", kazali su iz ureda premijera.

VIDEO: Živu pacijenticu u Sloveniji proglasili mrtvom: Iz bolnice objasnili što se dogodilo i ispričali se

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije