Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO DO SADA ZNAMO

Je li ovo Putinov ratni plan? U krvavom pohodu može uzeti cijelu regiju, evo kako je sve počelo

22.02.2022.
u 22:13

Donjeck građani Hrvatske vjerojatno najviše povezuju s nogometnim klubom Šahtarom u kojem je igrao bivši hrvatski kapetan Darijo Srna. Vlasnik Šahtara Rinat Ahmetov nakon nekoliko godina balansiranja podržao je vlasti u Kijevu, a zauzvrat mu je NRD nacionalizirao imovinu. Najvažniji trenutak u političkom životu dviju republika dogodio se 2018. kada je u bombaškom atentatu ubijen tzv. predsjednik republike Donjeck Aleksandar Zaharčenko, najpoznatiji lokalni dužnosnik i lider separatista. Ukrajina, Rusija i lokalni mafijaši međusobno su se optuživali u vezi toga tko je naredio napad.

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar dobry
dobry
02:53 23.02.2022.

Lako je ovdje prepoznati "komentatore" proistekle iz rusko-srbijanske prop kuhinje. Svaki od njih sanja da ima polubrata kom je Putko tata...

YE
Yeah
23:39 22.02.2022.

Lijepo covjek sve objasnio: -izdvojeno i prevedeno sa Press konferencije za novinare gdje uostalom Putin objašnjava kako se u Evropi stvara umjetna kriza sa plinom, tako što plin uopće ne naručuju a optužuju Rusiju da neisporučuje određene kolićine plina. Međutim isti plin koji su dobili od Rusije i do 7x jeftiniji putem dugoročnih ugovora preprodaju dalje u druge zemlje a, istovremeno svojim građaima naplaćuju isti plin po cijeni i do 60% skuplje jer navode da je plin poskupio zbog nestašice jer plin koji bi trebao biti u plinskim hambarima kao rezerva se pumpa dalje u druge zemlje po trenutnoj napumpanoj cijeni.

PU
Pup
08:13 23.02.2022.

Od mirotvorca do zločinca!! Putine, hej, ulaziš u nešto što sigurno gubiš! Potpuno ista matrica kakva je korištena kod nas devedesetih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?