Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kum im bolestan sin

Je li ovo najtužnije vjenčanje ikad viđeno?

bengalski tigar
Foto: AFP
1/2
04.08.2013.
u 18:36

Stevensoni su odustali od prvotno planiranog datuma u srpnju 2014. nakon što su saznali kako njihov sin ima još manje od tri tjedna života

Dvogodišnji dječak kojem su preostala samo dva tjedna života bio je kum na vjenčanju svojih roditelja u Pensylvaniji, javlja Daily Mail.

Maleni Logan Stevenson boluje od leukemije, a na vjenčanju ga je majka Christine Swidorsky nosila na ramenu sve do početka ceremonije kad se pridružila budućem suprugu Seanu Stevensonu.

Stevensoni su odustali od prvotno planiranog datuma u srpnju 2014. nakon što su saznali kako njihov sin ima još manje od tri tjedna života. Par je želio da Logan prisustvuje vjenčanju i bude na obiteljskim fotografijama.

>> Supružnici Šišak krenut će na liječenje, akcija se nastavlja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije