Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
punac previše tražio

Je li ovo najkraći brak? Razveo se pet minuta nakon vjenčanja

'07.07.2009., Osijek - Na podrucju Slavonije i Baranje broj rastava brakova je u velikom porastu.  Photo: Davor Javorovic/Vecernji list'
Davor Javorović/PIXSELL
22.10.2012.
u 21:15

Dvadesetogodišnji mladoženja bio je pod velikim pritiskom svog (nesuđenog) punca koji je za ruku svoje 18-godišnje kćeri tražio pozamašnu svotu novca

Jedan mladić iz Saudijske Arabije zatražio je razvod od supruge samo pet minuta nakon što je rekao "sudbonosno da" i to jer mu je cijena koju je morao platiti mladenkinom ocu bila previsoka, prenosi portal arabia.msn.

Dvadesetogodišnji mladoženja je, prema pisanju medija, bio pod velikim pritiskom svog (nesuđenog) punca koji je za ruku svoje 18-godišnje kćeri tražio pozamašnu svotu novca.

Saudijac se razljutio i na opće čuđenje okupljenih zatražio razvod. Iako ga je otac pokušao odgovoriti, mladić je ostao pri svojoj odluci i vjerojatno postavio rekord za najkraći brak.

>>Burme nisu zlatne, 
ali mladenke 
se trude da budu posebne

Ključne riječi

Komentara 3

IC
ice12
21:34 22.10.2012.

Pa muslimani se mogu razvesti preko mobitela

BU
Bullshitter
23:49 22.10.2012.

Gdje god vlada islam tu je blagostanje, mir, i napredno društvo. Ovo je samo propaganda zapadnih medija, pa u Saudijskoj Arabiji žene mogu čak i gledati TV, eto toliko je to društvo napredno!

AA
aabbcc
07:44 23.10.2012.

. Skonto mladozenja da za iste pare moze dobiti i dvije a brak vam bas i nije civilizacijski napredak vec vjerska izmisljotina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije