Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Je li moguće svrgnuti Putina? Zna se tko jedini to može, samo je jedan scenarij

15.04.2022.
u 19:20

Čini se da je Putin zaboravio na događaje koji su pokrenuli pad Ruskog Carstva. Posljednji ruski car Nikolaj II. izgubio je rat protiv Japana 1905. i potom pao kao žrtva boljševičke revolucije, izgubivši ne samo krunu nego i život. Autokratski vladari ne mogu gubiti ratove i ostati na prijestolju, pouka je to iz njegova dvorišta, koju je Putin izgubio iz vida

Ključne riječi

Komentara 15

VI
vidum
20:03 15.04.2022.

Ja sve pregledao, a nigdje ni retka o ratu Izraela protiv Sirije i Palestinaca.

ZM
zmaček
20:41 15.04.2022.

U pozadini svega ovoga događaju se dvije bitne stvari. Ekonomski rat istoka i zapada Europe, a posredno Amerike i Kine gdje je ulog ogroman - budućnost dolara i novo burzovno preslagivanje. Drugo je borba za slobodu govora gdje je Musk uputio prvi udarac, a uprava odmah uzvratila. To je jedini scenarij koji danas živimo ostalo su sve trenutno sporedni djelovi slagalica.

Avatar Payback
Payback
20:26 15.04.2022.

Rusija i ruska pravoslavna crkva negira postojanje ukrajinskog naroda , kulture jezika. Dakle želi ga uništiti. Tako su neki tijekom velikosrpske agresije mislili osvojiti sve etnički očistiti zemlju.... Rusija kao i Srbija svojedobno u tome nemaju šanse.... Osim toga u ovom ratu oružje 21. Stoljeća na strani Ukrajine protiv ruske taktike iz prošlog stoljeća... Putin je gadno zeznuo svoj narod..isto kao svojedobno Milošević i Hico svoj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?