Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Falsifikator
Povratak na članak

Čičak i Jelinić posvađali se u Otvorenom: 'Vi ste eksponent trbuhozborstva mračnog miljea'

Mislav Togonal rekao je da je mu je Brkić, na pitanje je li slučajno da se to događa uoči prosvjeda u Vukovaru, odgovorio: "Malo toga je tu slučajno."

Komentari 127

Avatar MK
MK
23:30 26.09.2018.

Ključno pitanje je, ko je naručivao „lazne komunikacije“, ko je znao i podvaljivao „lazne komunikacije“ a ko je „nasjedao laznim komunikacijama“? ...sad se polako razjašnjava što je moglo proizvest nesporazum Karamarko-MOST, Predsjednica-Orešković... Jučer je Milijan Brkić djelovao jako „usplahiren“ dok je Andrej Plenković djelovao jako „ustalozen“ (a i Bačić, Jandroković i Kuščević) kao da zna o ćemu je rijeć i kao da upravo sada počinje kontrolirati stvari... Je li je dakle Karamarko srušen na način da se sam srušio i je li je dakle Plenković tako ustoličen? Sad ispada da su Brkić, MOST i Štier samo bile „korisne budale“ - a ali taj Varga zna prave naručutelje ili je i ovo sada dio njegove uloge (krunski svjedok) nije jasno! Što mu nude? Izlaz da je „lazirao komunikacije“ (to je ko kleveta) da se iskupi za „hakiranje istinite komunikacije“ (to je zatvor)? Za lziranje SMS-ova na papiru ne treba IT-Stručnjak - za hakiranje treba.

VL
Avatar Mirko224
Mirko224
23:02 26.09.2018.

Hrvatskom drama UDBA.I nasljednici udbaša.

VL
KR
Krotila
22:39 26.09.2018.

Hrvatskom vlada izdaja.

VL
MI
misho32
22:45 26.09.2018.

koja je to haranga , evo ovo je već deseti članak večernjeg o tome , čak su lansirali i nazi "afera falsifikator". a u stvari radi se o skretanju pozornosti javnosti sa skandalozne opstrukcije istraživanja zločina na Ovčari i kažnjavanjaanja čovjeka koji je prikupio dokaze . Očiti je da imamo vlast koja radi protiv naroda, kojega bi morala zastupati.

VL
Avatar MK
MK
23:04 26.09.2018.

Što nije Jelinić u zrak odletio ako je bio toliki „intimus“ Ive Pukanića...? A kad smo već i kod „SMS-ova“ i vidim Jelinića - nije li NACIONAL objavljivao navodne „SMS-ove“ Ive Pukanića? ...Znamo ko je likvidirao Pukanića - neznamo ko je naručio! ...a Jelinić je ziv i zdrav mada navodno ide stopama pokojnog Ive Pukanića - i krokodilskim suzama nas obljevao...

VL
NE
Neonacionalist
23:02 26.09.2018.

Bilo je zanimljivo gledati ovu svađu pa i međusobne uvrede Čička i Jelinića , lijepo je kad imamo tako žive emisije no zbog toga nisam stigao vidjeti kraj onoga filma na drugome gdje su podmornicom digli ono zlato pa jeje li mi može netko reči kako je završilo , jesu li uspjeli uzeti zlato

VL
CR
crodux
22:39 26.09.2018.

Miljević uz Hodaka i Olujića najbolji hrvatski odvjetnici..Debilo nula bodova!

VL
VK
VKSS
22:55 26.09.2018.

Ovo nema vise smisla u ovoj drzavi,blago onima koji su otisli van

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:12 26.09.2018.

Da su ovo normalne nezavisne novine ovdje bi na naslovnici svaki dan bio članak o tome kako se Plenkoviću, Mariću i njegovoj kliki povećana plaća za 4000KN sa najnovijim poreznim promjenama, umirovljenicima za 69Kn, a prosječnom čovjeku koji radi za prosječnu plaću su pojeftinili vodeni beskralježnjaci za 4 KN . Ako dobro rasporedite potrošnju tih vodenih beskralježnjaka, kaže Marić da ste slijedeće godine dobili 740KN, a on je dobio 48.000KN

VL
TT
TTjac
00:09 27.09.2018.

Čičak je stari žicer i uvijek brani one koji ga financiraju.

VL
Avatar MK
MK
00:37 27.09.2018.

Sve više sam uvjeren - prića o „laznim SMS-ovima“ je pokušaj da se svi skupa izvuku - oni koji su se porukama kompromitirali i oni koji su kod hakiranja kompromitirajučih poruka uhvačeni... Kako ono Nino Radpudić tome kaze - „Modificirano Kozaračko Kolo - u kojem se jedni drugog drze za jaja“... Hoće li Brkić priznati da su poruke „autentične i hakirane“ ili će se pravit kao da su lazne i tako se izvuće bez ogrebotine i od cijele priće ostane „tresla se brda - rodio se miš“? Jer laziranje SMS-a ne prelazi tezinu klevetanja i pitam se zašto je Franjo Varga za klevetu u pritvoru!

VL
MA
macor
07:25 27.09.2018.

Ivan Zvonimir Cicak. Bijeda od covjeka koji je na celu HHO.Odbora koji treba zastititi obicnog covjeka i njegovo pravo.Nazalost , ta spodoba i taj odbor stite mafijase i njihove suradnike. Sjetite se kapetana Laptala i njegove sudbine. Cicak, osudeni klevetnik je kriv za preranu smrt nesretnog covjeka.

VL
ST
stefj
01:41 27.09.2018.

Ma Jelinić je plaćeni kadar koji uvijek plasira potrebne informacije u željeno vrijeme. To nema veze s istraživačkim novinarstvom... No očito takvi novinari u Hrvatskoj dobivaju najveću pozornost... Ovo sve su gluposti, problem je loša mirovinska reforma, problem je štetna porezna reforma, problem je porezna presija, problem je egzodus mladih i struke, problem je izostanak reforme državnog i javnog sektora, zdravstva, itd... To su problemi, a ne to da li je netko lažirao SMS-ove ili ne, da li se vode unutarstranačke borbe i sl. Problem je što će nas Bugarska uskoro prestići, problem je da smo najgori u Europi po konkurentnosti, među zadnjima po ekonomskim slobodama itd... A najveći problem je da vlada ne radi dobro i dovoljno da to promijeni...

VL
DU
Deleted user
00:34 27.09.2018.

ha..ha.. u mojoj drzavi..posla bi vas na neki pusti otok..da tamo jedete g.ovna i da se medjusobno izglodjete..balkanska primitivna stoko.

VL
Avatar MK
MK
23:55 26.09.2018.

Uvijek kad UDBa izvrti neki program - evo sive eminencije Jelinića na OTVORENO-m... Kad neku šemu (u pravilu popračenu curećim informacijama) vidiš dvadesetipetiput - samo još pomisliš kako ozbiljno misle da smo svi skupa velike budale... Ivan Zvonimir Čičak na ovu temu ama sve je rekao što se ima reči BRAVO IVANE! ... Plenkoviću - vidi se, dobro si upučen u SMS-ove - bolje nego u Hotmailove... Što nam Titi-Jugend radi... A jesu Štier, MOST i Brkić bili iskorišteni kao „korisne budale“ - moram to još jednom reć...

VL
AL
alf
01:24 27.09.2018.

Kljucni drzavni dragulji, Vrhovni sud, Uskok,Dorh? Sretna drzava koja ima ljude koji vode ove dragulje kao sto su Bajic i njemu slicni. Sada znamo zasto nije bilo sudjenju za ratne zlocine. Pored ovih ustanova, drzava pokradena u pretvorbi, na vlastii su bile sve stranke koje su izasle iz CKH, i nitko nije odgovoran. Bajic, Cvitan nisu culi niti znaju bilo sto o tome.

VL
DU
Deleted user
00:33 27.09.2018.

Cicak je ono sta bi hrvatska tribala iskorijenit ako misli postat pravna i prava drzava !

VL
GV
golub Vaso
06:02 27.09.2018.

čičak je odavno izgubio svaki kredibilitet, tko ga uopće zove u emisiju

VL
SO
SoloHan
23:44 26.09.2018.

Jel ko primjetio da Jandroković jučer nije bio iza anemičnog

VL
DO
DOMAZL
07:14 27.09.2018.

Bemti, mafija vlada, ima državu.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.