Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO

Zašto je mladić ubio ženu? Naložena je obdukcija, pretraga stanova i vozila...

Ubojstvo
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/8
07.04.2017.
u 14:48

Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja naložena je obdukcija

- Prema dosad prikupljenim podacima proizlazi da je 24-godišnjak hicem iz pištolja pogodio 60-godišnju hrvatsku državljanku u glavu i usmrtio ju.

Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja naložena je obdukcija, vještačenje alkoholiziranosti sudionika događaja, uzimanje otisaka prstiju i uzoraka za analizu DNA, te uzoraka za utvrđivanje prisutnosti barutnih čestica, pretrage stanova i osobnih vozila te provođenje daljnjih izvida - kažu u DORH-u, nakon što je zamjenica županijske državne odvjetnice u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske provela očevid na mjestu jučerašnjeg ubojstva u Piškorovcu.

>> Oslobođen 18-godišnjak koji je ubio vršnjaka: 'Iz uredne je obitelji i pozitivnog je životnog usmjerenja'

>> Otac uhićenog: 'Nije pri čistoj pameti. Drogirao se, pušio je onaj Galaxy'

Ključne riječi

Komentara 3

OB
ObrenM
15:31 07.04.2017.

Izgleda da se sve radi da bi se dicnog predstavnika vladajuce manjine oslobodilo.

AP
apolon
15:33 07.04.2017.

Naslov članka i samo pitanje je promašeno takvih slučajeva (ubojstva žena) nažalost bilo je u Hrvatskoj ali bi svakako trebalo postaviti drugačije vrste pitanja naime zbog čega te koji motivi pokreću romsku manjinsku populaciju u Međimurju da posjeduju ilegalno oružje???posjeduju ilegalno oružje???

AP
apolon
15:43 07.04.2017.

Odgovor na takvo pitanje trebalo bi svakako zainteresirati nadležne državne institucije jer oružanog napada na pripadnika romske nacionalne manjine od strane većinskog naroda u Međimurju nije zabilježeno ali jest zadnjih par godina statistički navedeno nekoliko oružanih napada ili pucnjave odružanih napada ili pucnjave od spomenute ilegalno naoružane manjinske populacije!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije