Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERAZJAŠNJENA PITANJA

Je li Josip Šarić ručak Vladimiru Šeksu platio bankovnom karticom Grada Otoka?

Zagreb: Sabor prijedlogu zakona o vodi za ljudsku potrošnju
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.12.2023.
u 16:31

Poslije susreta Vidović Krišto prijavila je Šeksa zbog prijetnji, a sada se postavlja i pitanje tko je platio ručak Vladimiru Šeksu u zagrebačkom restoranu Purger

Slučajni susret saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto s Vladimirom Šeksom i Josipom Šarićem (HDZ), inače gradonačelnikom najmlađeg hrvatskog grada Otoka i također saborskim zastupnikom, u jednom zagrebačkom restoranu rezultirao je ne samo podizanjem kaznene prijave nego i još nekim nerazjašnjenim pitanjima. Naime, poslije toga susreta Vidović Krišto je prijavila Šeksa zbog upućenih prijetnji, a sada se postavlja i pitanje tko je platio ručak Vladimiru Šeksu u zagrebačkom restoranu Purger. Upozorio je na to Josip Dabro, danas visoko pozicionirani član Domovinskog pokreta, a nekada član HDZ-a koji također ima prebivalište u Otoku.

"Pitanje, je li sinoćnji vampirski pir Šeksa i Šarića, a koji je završio kaznenom prijavom, nasiljem, zastrašivanjem i prijetnjama smrću  u zagrebačkom restoranu Purger plaćen novcima građana grada Otoka?" stoji u objavi Dabre na Facebooku. Govoreći o tome, Dabro kaže kako Josip Šarić službenu bankovnu karticu Grada Otoka koristi u privatne svrhe i plaća ručkove stranačkim prijateljima, među kojima posebno mjesto zauzima upravo Vladimir Šeks.

– Šeks je osoba s kojom je Šarić iznimno dobar. Uz to, Šeks je najzaslužniji zašto neke prijave protiv Šarića već godinama stoje u ladicama DORH-a i što se ništa ne poduzima po tom pitanju. On ga je i sačuvao u vrijeme Ive Sanadera kada je bio na drugoj strani – istakao je Dabro. U povodu svega što se događalo u zagrebačkom restoranu Purger razgovarali smo i s prozvanim Šarićem, ali on nije želio ništa posebno govoriti. Na svako pitanje Šarić je govorio kako se na svojoj Facebook stranici oglasio priopćenjem za javnost.  

"Čitam, pratim, slušam današnje izjave i komentare zastupnice Karoline Vidović Krišto i ne vjerujem! Dakle, istina je kako sam jučer bio u zagrebačkom restoranu koji zastupnica navodi. Istina je kako sam tamo susreo spomenutu zastupnicu. Istina je, također, kako sam je uljudno pozdravio, rukovao se s njom te izašao iz restorana. Nije istina da sam bio prisutan kada su ona i Vladimir Šeks razgovarali te nije istina da sam ja odveo gospodina Šeksa iz restorana. S obzirom na to da je ničim izazvana zastupnica Karolina Vidović Krišto iznijela dvije laži o meni, s pravom si postavljam pitanje koliko su uopće kredibilne i njezine ostale tvrdnje", napisao je na Facebooku Šarić.

POVEZANI ČLANCI:

Nije želio odgovoriti ni na pitanje je li njegov privatni ručak s Šeksom u restoranu plaćen službenom bankovnom karticom Grada Otoka te se i na to pitanje pozvao na priopćenje iako u njemu nema ni riječi o tome. Kada je riječ o povezanosti Šeksa i Šarića, treba znati i kako je upravo Vladimir Šeks, što je potvrdio i sam Šarić, najzaslužniji zašto je Otok 2006. godine dobio status Grada. Zbog toga je Šeks i počasni građanin Grada Otoka.

>> VIDEO ZET-ovci zaustavili promet buseva na Črnomercu: 'Pokušaji napada svakodnevica su javnog prijevoza'

Komentara 29

OH
oho
16:59 07.12.2023.

Da je sova zaprijetila peseku ubojstvom, pune bi novine bile naslova kako se životinje maltretira

TM
trade_mark
17:16 07.12.2023.

zadnje vam bilo, bando kriminalna!

Avatar MK3
MK3
17:50 07.12.2023.

Hm... Pitanje je za svaki obrok nekog ko je naoružan kreditnom karticom koja opterećuje javnu kasicu relevantno - ali u ovom specifičnom slučaju to je manje bitno a ne više bitno jer se susreo sa Karolinom Vidović Krišto. Bitno u ovoj priči je, laže li Šarić ili Vidović Krišto... I bitno je, zašto Šeks misli, da bi DORH trebao tužiti Vidović Krišto ako odbace tužbu a ne on sam (to on sam mora!)... Mene bi novinarstvo u tom smislu više zanimalo a ne ovo nastavljanje kampanje a ne ovo izvlačenje naj nebitnijeg (to se dnevno vjerojatno 1000x dogodi što ovaj članak tematizira - tema je okay, ali u krivom trenu i kontekstu)... Ko je lagao je bitnije, ako to uspijete izvući na vidjelo javnosti ste pomogli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije