Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan gaf

Javljao se za emisiju koju gledaju milijuni, nije shvatio da svi vide kako (ni)je odjeven

Will Reeve
Foto: Screenshot
30.04.2020.
u 09:53

Reporter ABC-a Will Reeve javio se za emisiju 'Dobro jutro Amerika', no iako je na sebi imao košulju i sako, zaboravio je odjenuti hlače

Mnogi koji rade od kuće u ovo vrijeme izolacije često se niti ne skinu iz pidžame cijeli dan, a koliko su neki opušteni pokazao je reporter američke televizije ABC, Will Reeve.

On se, naime, u utorak javio u emisiju 'Dobro jutro Amerika'. Sve je bilo u redu dok je on sam bio na ekranu, no kada se uz njega pojavila i snimka kolega iz studija pa se traka spustila dolje, otkriveno je da nije odjenuo hlače.

Kada se malo bolje pogleda, cijeli vrijeme tijekom njegovog javljanja to se moglo vidjeti, no gole noge skrivala mu je traka koja se nalazila na dnu ekrana.

Sudeći prema njegovom javljanju, reporter uopće nije primijetio da svi mogu vidjeti da sjedi samo u boksericama iako je na sebi imao košulju i sako.

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama.

– Dobro sam se nasmijao na ovo, no ne bih htio da netko misli da ne poštujem i ne volim svoj posao. Dobro sam se zabavio kao i ostali također. I jako sam loš kamerman – zaključio je reporter Will Reeve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije