Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAK I KAPTOL

Javite nam se i dobit ćete skele sa Zagrebačke katedrale za most!

Skela sa zagrebačke katedrale
Patrik Macek
13.12.2010.
u 20:05

Bila bi prava šteta u staro željezo baciti skele sa zagrebačke prvostolnice na Kaptolu

Da skele sa Zagrebačke katedrale mogu poslužiti i drugoj svrsi osim golema čeličnog kostura koji obavija njezine tornjeve dosjetili su se u Odboru za obnovu katedrale i predložili da se njezini najveći dijelovi poklone nekom selu ili mjestu za most. Da, dobro ste pročitali - skele s katedrale za most preko rijeke, potoka, rukavca...

- Budući da se dio skele morao demontirati u komadu, koje kada smo spustili na zemlju vidjeli da bi bila prava šteta da ih se razreže i otpremi u staro željezo, odlučili smo potražiti nekoga kome će to poslužiti. A odlične su, primjerice, za izgradnju mosta - kaže nam mons. Mijo Gabrić, prebendar i zamjenik predsjednika Odbora za obnovu Zagrebačke katedrale.

Tako je niknula adventska akcija Večernjeg lista i Odbora za obnovu katedrale u kojoj tražimo da nam se jave svi koji misle da bi u svome mjestu, selu ili kraju mogli iskoristiti goleme dijelove skele za prikladan most ili prijelaz.

Javiti se možete na telefon 0800 8585, elektronskom poštom vecernji@vecernji.hr ili na adresu Večernji list - za akciju skele s katedrale, Slavonska avenija 4, 10000 Zagreb, a nakon uvida u pristigle molbe, objavit ćemo najzanimljivije, nakon čega će se izabrati mjesto u koje će otići skela.

Ključne riječi

Komentara 11

CI
cici14
21:27 13.12.2010.

Hm Dobra ideja, al vuče na smijeh. Moja ideja: Budući da Krk ima most, napraviti od ovih skela most prema Cresu da Bozanić bude bliže Papi, kad ode u penziju.

VI
vidimškoj
22:25 13.12.2010.

da se vlada ovih lopina ima di obi.............................

OB
-obrisani-
20:50 13.12.2010.

Javite se, jer Vi koji ste izgradili Crkvu dobiti ce te most od njenog otpada i pazite glavu preko njega..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije