Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKONČANA POTRAGA

Javila se nestala Danijela (24). 'Zar je to majka, ostaviti tako dijete?'

Danijela Janković Hrnčić
Foto: Facebook
1/3
27.07.2017.
u 16:06

Danijelin suprug Huse Hrnčić očajan je jer se njemu nije javila

Danijela se javila majci u srijedu i rekla joj da je u Njemačkoj i da se ne brine. Majka je zatim nazvala policiju, nakon čega je policija javila meni, i to vam je otprilike to - kazuje Huse Hrnčić (32) za čijom je suprugom Danijelom Janković Hrnčić (24) prošlog petka nakon što je nestala iz kuće u Donjem Stupniku gdje je živjela sa suprugom, kćerkicom i roditeljima raspisana potraga.

Policija je najprije tvrdila kako Danijela nije napustila Hrvatsku, ali u utorak ih je demantirao stručnjak za računalne mreže Goran Hren koji je signal njezinog mobitela locirao u Njemačkoj. Nakon što je Večernji list objavio informaciju da se Danijela nalazi negdje u Njemačkoj, ona je odlučila prekinuti šutnju i javiti se roditeljima.

– Punica mi je rekla da joj je Danijela poručila da nije otišla zbog našeg djeteta, nego zbog nekih drugih razloga o kojima će biti spremna pričati nakon što malo ohladi glavu i razmisli što će sada sa životom. Teško mi je, osjećam se prevareno, ali najbitnija mi je moja kćerkica, po koju krećem iz ovih stopa - kazuje Huse Hrnić.

Naime, Danijela je njihovo dijete prije nego je odlučila otići u Njemačku ostavila kod svoje majke u Trogiru.

– Možda si je tako željela olakšati dušu, ali ja joj poručujem da se svoje kćeri neću odreći. Nadam se da će mi njezini roditelji dopustiti da nastavim živjeti u njihovoj kući, a ako neće, snaći ću se, ali malena će uvijek imati sve što poželi, javilo mi se već puno ljudi koji mi pružaju podršku te me uvjeravaju da će mi pomoći kako god mogu - zaključio je Huse Hrnić, koji kaže kako se u cijeloj priči, za razliku od njegove supruge, on trudi zadržati hladnu glavu.

- Sad vi recite je li se isplati prema nekome biti dobar? Sve sam joj dao, a ona mi je tako vratila. Zar je to majka, ostaviti tako dijete i sve u neizvjesnosti i otići. Sad će još reći i da je pobjegla jer sam je ja tukao - kazao je njen suprug za Zagrebački.hr.

Komentara 98

Avatar links
links
16:17 27.07.2017.

Sve sam joj dao, nadam se da ce mi njeni roditelji dopustiti da nastavim ziviti u njihovoj kuci!!! Hahhaha, pravi si ti Huso!!!

SK
skikos
17:25 27.07.2017.

Nasla je ona Huso zagondjiju,pa ti kupi njoj auto i nek ima cipele viska u auto...E moja budalo...glupa

Avatar maxist
maxist
17:04 27.07.2017.

Svrbilo ju........počešala....voli biti bez brige i nadzora.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije