Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA ODBACUJE OTPUŽBE
Povratak na članak

Japan će zaštititi Olimpijske igre od kibernetičkih napada

- Japan je priopćio u utorak da će zaštititi Olimpijske igre od kibernetičkih napada, a Rusija je opovrgnula britanske i američke navode da je njezina vojna obavještajna služba organizirala kibernetičke napade.

Komentari 1

SI
sisavac
13:44 20.10.2020.

znači, rusi su digli dron u japanu i izdaleka gledali olimpijsko selo... na stranicama organizatora čitali su objave, skidali dostupne materijale, možda pisali nešto. kao što su i ameri, japanci, kinezi, saudijci, somalijci, argentinci, albanci, srbi i hrvati, to isto radili. kibernetičko izviđanje... ljudi moji, jel vi znate kud to vodi, u kakvo doba? amer se igra vatrom koja će baš njega najviše opeći. jer uskoro, kako zemlje razvijaju obranu od napada iz svemira, bude se svaki satelit mogao gledati kao potencijalno opasan, jer on može prisluškivati veze, razgovore, on može snimati, ono, izviđa on.. pa ćemo uskoro imati i skidanje nepoćudnih satelita. jer što drugo, kad te neprijatelj iz zraka promatra... ajmo ga maknuti, nek promatra svoju ženu doma, iznad svojeg dvorišta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.