Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rab

Janje atrakcija na hrvatskoj plaži: Turisti su pljeskali i fotografirali se

Janje na plaži na Rabu
Sanjin Debelić/Morski.hr
17.08.2021.
u 09:19

Radi se i o povijesnom događaju jer je prvi puta proša janjac po ovoj plaži po danu za vrijeme kupanja kada je plaža prepuna turista, ispričao je autor fotografije.

Nakon što se društvenim mrežama proširila snimka muškaraca koji na crnogorskoj plaži kod Budve okreću janjca, stigla je i hrvatska verzija.

No, ovog puta janje nije 'stradalo' već je prošetalo plažom na otoku Rabu.

– Šaljem vam fotografiju kako smo prošetali janjca po glavnoj gradskoj plaži u gradu Rabu, plaža se zove Škver – kazuje za Morski.hr Sanjin Debelić s Raba i pojašnjava:

– Radi se i o povijesnom događaju jer je prvi puta proša janjac po ovoj plaži po danu za vrijeme kupanja kada je plaža prepuna turista. Ljudi su pljeskali, fotografirali se sa njime odrasli, a najviše djeca.

Je li ovaj prizor ili onaj crnogorski zanimljiviji ostavljamo vam da sami prosudite...

Video - Najljepše plaže Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 1

MA
macor
10:16 17.08.2021.

Nije stradalo na plazi vec nakon odlaska s plaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije