Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogo kriterija
Povratak na članak

Jambrek: Zara im je od pomoći jer ne znaju ni raditi na računalu!

Sredstva, 1,8 milijuna kuna iz državnog proračuna, rasporedit će se općinama i gradovima za vodoopskrbu, ali moraju ispuniti uvjete županije.

Komentari 8

TN
tamo-neka
17:34 18.03.2010.

...irelevantno.. ...bitno da su savladali par slova...i naučili ih što glasnije vikati u kombinaciji po 3....a za one koji znaju i računati i brojati- eventualno po 4 i više slova(npr. h-d-z ili s-d-p- ili h-s-p ili za napredne matematičare: h-s-l-sl-s ili h-č-s-p ili čak h-d-s-s-b..)

VL
TN
tamo-neka
18:13 18.03.2010.

...eej?..VL? ...zaboravih napomenuti kako ste ovaj članak trebali staviti u rubriku \"znanost\"..

VL
MM
mmmmm
18:25 18.03.2010.

G. Jambrek, nisu krivi pojedini čelnici što ...\"se ne znaju služiti računalom niti znaju proslijediti e-mail\". Kada ste vi to naučili? Pa njih je izabrao narod, narod ih je htio, odgovaraju im. Ne vjerujem da bilo koja lokalna samouprava nema nekoga u službi tko to zna. I to je dovoljno za čelnika koji ima povjerenja u svoje podređene. Nadam se da je to tako kod tih, po vama g. Jambrek, jadnika. Nisu oni to. Zašto ih vrijeđate? Vjerujem da su narodni ljudi koji se ne stide svoga neznanja. Ali, ponose se svojom kulturom i veličinom čovjeka kojega nije sram pitati, koji uvažav različite, one koji manje znaju,... Možda se to neće događati za koje desetljeće kada se postave kriteriji za kandidaturu na određeno čelno mjesto. A do tada? Pa podsjetite se nekih dosadašnjih (i sadašnjih) čelnika u Županiji. Mislite li da oni znaju to što zamjerate drugima. Vaši su najbliži suradnici (u Županiji). U onom sustavu su naučili nekoliko političkih fraza te u današnjoj situaciji samo dodaju nekoliko prigodnih rečenica ovisno u kojoj prigodi, jesu li to babičini kolači, uzgajivači konja, školska svečanost, skupština umirovljenika...(bez namjere vrijeđanja udruga i manifestacija). I, dobiju pljesak (jer je to običaj, a ne zato što se slušateljima sviđa) te uživaju u svome javnome nastupu, ne mogu spavati od uzbuđenja...

VL
MM
mmmmm
18:30 18.03.2010.

Je li to g. Jambrek umiruje svoju kolegicu (vidi foto) da se ta izjava ne tiče nje.

VL
JA
jankoprekobrda
12:36 19.03.2010.

Ima ih i nepismenih, neznaju drugo napisati ili procitati osim bankovnog izvoda i svoga potpisa.

VL
OB
-obrisani-
18:16 22.03.2010.

Da ...i kome koristi ZARA i ćemu služi.Valjda ne samo zato da supruga Končevskog tamo bude direktorica.Neka kažu koga i što su oni preko te sprdačine razvili.

VL
OB
-obrisani-
18:13 22.03.2010.

Hebo vas mail....oga briga što je u Zagorju 40 postotna nezaposlenost i što tonemo sve više.Jambrek se uhljebio jer \"zna\" poslati mail,a to što uskoro neće u županiji biti stolara,metalaca,programera,građevinaraca i što se diplomiranim injženjerima strojarstva u četiri oka govorii da ne mogu dobiti posao ...jer nisu politički podobni,koga briga.Ako nisi u SDP-U ili HNS-u seli,a takozvana Zagorska stranka to podržava.Glavno da Borovčak ljepo i ugodno živi,a da ni kap znoja nije prolila te nikada ništa radila.Nagledali se svijeta i još telad za njih glasuje već 10 godina

VL
OB
-obrisani-
21:10 23.03.2010.

Kažite, kome ste udjelili bespovratna sredstva i po kojim kriterijima ????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.