Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA CUNAMIJA NI ŠTETE

Jaki potres magnitude 6,3 stupnja udario pored obale Paname

Potres u Panami
EMSC
05.04.2023.
u 06:16

Potres kojega je epicentar bio oko 80 km od panamske obale, na dubini od 13 km, kako navodi USGS, osjetio se u velikom dijelu zemlje, pa i u glavnom gradu koji je oko 350 km udaljen od epicentra

Potres magnitude 6,3 dogodio se u utorak navečer u Tihom oceanu blizu Paname, priopćio je Američki geofizički institut USGS, a panamska civilna zaštita rekla je da zasad nema informacija o žrtvama i o šteti. Potres kojega je epicentar bio oko 80 km od panamske obale, na dubini od 13 km, kako navodi USGS, osjetio se u velikom dijelu zemlje, pa i u glavnom gradu koji je oko 350 km udaljen od epicentra.

Panamska civilna zaštita (Sinaproc) je objavila da je potres bio magnitude 6,7 i da se dogodio u 17.18 sati po mjesnom vremenu (srijeda u 00.18 sati po srednjoeuropskom). Potres nije prouzročio cunami, priopćio je pak Centar za uzbunjivanje na cunami u Pacifiku, sa sjedištem u Honoluluu, u američkoj državi Havajima.

"Zasad nema dojave o šteti zbog potresa", dodao je Sinaproc na Twitteru, rekavši da "Nacionalno središte za hitne operacije nastavlja praćenje i nadzor".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije