Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sinju

Jaka bura srušila kamen sa stare kuće, ozlijeđena djevojčica

Djevojčicu ozlijedio kamen koji je pao s krova u Sinju
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/9
16.12.2023.
u 15:47

Ozlijeđena djevojčica zadobila je otvorenu ranu, ali je cijelo vrijeme bila pri svijesti.

U središtu Sinja jutros oko 10 sati došlo je do nesreće u kojoj je stradala 9-godišnja djevojčica. Sa stare kamene kuće bura je srušila kamen koji je djevojčici pao na glavu.

Ozlijeđena djevojčica zadobila je otvorenu ranu, ali je cijelo vrijeme bila pri svijesti. Prevezena je kolima Hitne medicinske pomoći u KBC Split, prenosi Ferata.hr.

Mjesto na kojem se dogodila nesreća je ograđeno te policija upozorava građane da ne izlaze iz svojih domova osim ako nije nužno. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Cesta u Francuskoj gdje je pronađen tinejdžer koji je nestao prije šest godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije