Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša premijerka

Jadranka Kosor: U HDZ-u se osjećam usamljeno

\'20.01.2012., Zagreb - Celnici HDZ-a Jadranka Kosor, Ivan Suker i Davorin Mlakar odrzali su u Saboru konferenciju za novinare. Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/Pixsell
10.07.2012.
u 20:25

Ove ću godine konačno, nakon deset godina, otići na godišnji odmor, kazala je Jadranka Kosor

- Ove ću godine konačno, nakon deset godina, otići na godišnji odmor, kazala je Jadranka Kosor u intervjuu za 24 sata TV, prisjetivši se kako je težak posao premijera. Dodala je kako je na kraju dana premijer uvijek sam, te kako za dobre stvari zasluge preuzimaju svi, a za loše odgovara samo premijer.

- U HDZ-u se osjećam usamljeno, a da sam znala koje je stanje u HDZ-u nikad ne bi preuzimala stranku, kazala je Kosor i dodala kako su joj protekle tri godine bile najteže u životu, ali pamti i lijepe trenutke poput potpisivanja pristupnog ugovora s Europskom unijom.

Rad Tomislava Karamarka nije željela komentirati.

Osvrnula se na nesreću potpredsjednika vlade Radimira Čačića kazavši kako suosjeća s njim.

- Iznimno suosjećam s gospodinom Čačićem i tragedijom koja mu se dogodila. Ona je osobna, ali ona je postala i politička činjenica i Čačić to ne može preskočiti. Koliko god on bio pun snage i energije, on je samo čovjek i od trenutka kada mu se dogodila nesreća sigurno da nije isti, kazala je Kosor i dodala kako je njezino mišljenje da Čačić mora dati ostavku, i to ponajprije zbog  nedavnih mailova koji su iscurili u javnost.

Komentara 65

AL
AlanFord
21:12 10.07.2012.

Što čitaš onda. Pa moji komentari niti nisu za budale, treba ipak imati nešto u glavi hehe :) Odoh gledati turistička ljetovanja, razmišljam samo hoću li po europi, ili dalje po svijetu. A vi uživajte u siromaštvu. Adios.

SO
sotokuco
20:45 10.07.2012.

Koji bi to tek onda plač bio. Ajde, isplatilo se. Ima se auto i šofer. Ide li se s njim (autom) na odmor?

VA
vlad_antoine
23:00 10.07.2012.

Kao vjernica, gospođa Kosor nikad nije sama u zajedništvu s drugim vjernicima i Duhom Svetim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije