Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirala arbitražu
Povratak na članak

Kosor o odnosu s Pahorom: 'Mediji su tu pokušavali stvoriti 'love story', no...'

Ivo Sanader tvrdi kako je znao i da mu je bilo ponuđeno da potpiše arbitražni ugovor koji je nepovoljan za Hrvatsku.

Komentari 8

GO
goran2hr
10:28 30.06.2017.

Najvažnija pitanja su izostala. Prvo, kako je uopće mogla potpisati sporazum po kojem unaprijed gubimo ("stik", "pravičnost")? Da li je to uopće pročitala? Zašto je bila protiv referenduma o tom pitanju, a imali su ga npr. Slovenci koji nisu imalii što za izgubiti? Zbog ovog što se sada dogodilo, da li se smatra odgovornom?

VL
DH
dalibor.hren
10:51 30.06.2017.

"Mediji su željeli napraviti love story", a to je, ustvari, bio odnos bez obaveza!? Dobro da nije sama sebi potpisala smrtnu presudu! Kokoš!!!

VL
NP
novi_profil
10:39 30.06.2017.

"Poznajete l' osjećaj zove se sramota?"

VL
DU
Deleted user
11:34 30.06.2017.

I to je ono sto sam ja cesto piso i komentiro,u VL,da je tadasnji HDZ s Kosoricom na celu kao premijerkom i presjednicom HDZ potpisali taj sramni pakt o izdaji drzave ,odnosno davanjem Piranskog zaljeva,za potpisivanje pregovora o ulsaku u EU prciju.

VL
MO
morska
11:09 30.06.2017.

Babac iskace posvuda kao da je najpravicnija

VL
Avatar Semper5
Semper5
22:42 01.07.2017.

Kosorica - najveća štetočina koju je Hrvatska vidjela od 91. Sve čega se dotakla uništila je. Teško je oštetila hrvatske branitelje koji i dan danas trpe tu štetu, a ovo oko Savudrijske vale ne želim uopće komentirati . To jee bio veleizdajnički čin. Da smo imalo pravna država Jaca bi danas sjedila u zatvoru.

VL
BU
Bubalamala
14:53 30.06.2017.

Gospođo Kosor, jedna suverena država nikada nije smjela pristati na bilo koji dogovor pod ucjenom, ma kolika bi bila cijena.

VL
MO
modrulj
14:17 01.07.2017.

Ovi u Saboru koji su digli ruku za aritrazu su jednako krivi kao i Kosor. Ako drzave u svijetu svoje granicne sporove rjesavaju na medjunarodnim sudovima, zasto je umjesto na sudu za pravo mora u Hamburgu odlucivanje o teritoriju prepusteno politickoj arbitrazi? Nevjerojatno. Ali relano gledajuci, hrvatski politicari nikad nisu znali voditi svoju drzavu i ova drzava gotovo da nikad nije bila nezavisna i samostalna. Tako su zarad ulaska u neku uniju koja se moze bilo kad raspasti dali drzavni teritorij, sto nitko drugi na svijetu ne bi napravio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.