Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer poručio

'Ja sam Milanović, nisam Khuen Hedervary'

Zoran Milanović
Foto: Media Servis
09.10.2015.
u 15:01

Svatko bira svoje društvo. Moje društvo su i Angela Merkel, Faymann, Cerar, bez obzira na neke nesporazume Hrvatske i Slovenije, a koje je njezino i Karamarkovo društvo, ne znam – rekao je Milanović

Premijer Zoran Milanović izjavio je u intervjuu za Media Servis da planira raditi ovaj posao i da je mjesec dana do izbora mjesec dana do novog mandata. Tim povodom uputio je poruku šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku

– Svom suparniku kojemu i ovom prilikom čestitam na djetetu, to je jako lijepo, omogućit ću da se djetetom puno bavi i da ima jako puno vremena za njega – poručio je Milanović. Ponovio je da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Dan neovisnosti trebala biti u Hrvatskoj, kao i to da on nije znao za njezin put u Mađarsku.

– Ako već ideš na Dan neovisnosti u Mađarsku i tamo razgovaraš s čovjekom koji je u ovom trenutku jedna od najnepoželjnijih osoba u Europi i ideš navodno zastupati hrvatske interese, normalno je da razgovaraš s premijerom koji je na čelu institucije koja vodi vanjsku politiku. Vlada vodi vanjsku politiku, a ne predsjednik. I to u skoro svim aspektima – rekao je Milanović. Govoreći o sastanku Višegradske skupine, Milanović je rekao kako predsjednica radi ono što smatra dobrim za Hrvatsku, ali da on te poteze ne razumije.

– Mađarska je slijepo crijevo Europe u ovom trenutku zahvaljujući svom premijeru koji je bio aktivni komunist pa onda liberal, svašta nešto. Dakle, ja sam uvijek isti i kad hrvatska predsjednica, i sad bi na tome zaista stao, kaže da je sustav kolabirao – hrvatski sustav je uzoran. I to misle i vide i govore svi europski državnici. A svatko bira svoje društvo. Moje društvo su i Angela Merkel, Faymann, Cerar, bez obzira na neke nesporazume Hrvatske i Slovenije, a koje je njezino i Karamarkovo društvo, ne znam. Ja sam Milanović, nisam Khuen Hedervary – poručio je Milanović.

>> 'Nijednu državnu kompaniju nismo upropastili i to se zove domoljublje'

>> Česi šalju svoje policajce kao podršku Mađarima na zaštiti granice

Komentara 311

OS
osica
15:10 09.10.2015.

Dno dna, dijete jučer rođeno, već ga je upotrijebio na jedan ružan način. a da mi "omogućimo da se Milanović bavi svojima u najgorim su godinama." Što kažete na to. ?

KL
Klarahrv
15:11 09.10.2015.

Milanovicu zaboravio si spomenuti i drustvo Viviane Reding. Hrvati nisu zaboravili.

AD
adrianrztv
15:10 09.10.2015.

Za sad Zoran Milanović,uskoro nitko i ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije