Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avigdor Lieberman
Povratak na članak

Izraelski ministar nakon ubojstva 60 Palestinaca: 'Ti teroristi ne smiju ući u naš teritorij'

Izraelska upotreba oružane sile tijekom prosvjeda u ponedjeljak, kada je ubijeno preko 60 Palestinaca, naišla je na oštre osude u međunarodnoj zajednici i zahtjeve za istragom o prekomjernoj upotrebi sile

Komentari 26

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
15:16 16.05.2018.

to su prosvjedi...sva arapska proljeca pa i rat u ukrajini poceli su prosvjedima...no tada je licemjerni zapad reagirao i stao uz prosvjednike...zanimljivo u ovom slucaju prosvjednici su teroristi...pa tko to pusi majke vam neinteligentne...

VL
DA
dalibla
14:48 16.05.2018.

imaju li topničke dnevnike?

VL
Avatar superhik74
superhik74
15:49 16.05.2018.

Moldavski terorista , ratni zlocinac i ilegalni useljenik na okupiranom Palestinskom zapadnoj obali (protivno rezoluciji broj 446 UN-a baziranoj na 4 Zenevskoj konvenciji) prica o terorizmu nakon masakra civila od kojih je 8 djece. Nevjerojatno sto mi moramo citati, a nasi beskicmenjaci ulizice jos "ponosno" paradiraju s tim likom.

VL
Avatar dobry
dobry
15:39 16.05.2018.

Doista, pošlo je već 70 godina od progona Palestinaca sa njihovih ognjišta od strane prvih susjeda i uveženih ,pretežito, istočnoeuropskih židova nesemitskog podrijetla, što je za svaku osudu. Palestinci su gubitnici, bilo to moralno ili nemoralno, ali nije mi jasno zbog čega Hamas žrtvuje bespotrebno civile, kada znaju da ih ovakvim "protestima" šalje u sigurnu smrt, bez mogućnosti ostvarenja nekih svojih ciljeva!? Abas, palestinski Predsjednik je nemoćan utjecati u pojasu Gaze, kako bispriječio pokolj i masakr, za koji su dobrim dijelom krivi Hamasovci. Izgleda, serbi i Hamasovci jedini nisu naučili lekciju da se"sa rogatim ne vrijedi bosti"!?

VL
MA
marengo1
20:57 16.05.2018.

Gdje je ovaj terorista koji se zove Avigdor Lieberman rodjen ??? Dodje neki manijak ukrade ljudima zemlju,domovinu,rodno ognjište,pobije ti porodicu i naziva ih još teroristima ... To se može samo u Izraelu i uz podršku najveće demokratije na svijetu koja ima ogromno iskustvo u istrjebljenju domaćeg domicijelnog stanovništva (indijanaca)...

VL
Avatar TheJack
TheJack
15:16 16.05.2018.

Doista zanimljiv stav o teroristima. Drzavni teritotij, suverenitet, ustrojeni politicki sustav se mora braniti. Tocno!! Terorista je onaj koji pali gume i koristi pracke, te nije umjeren.

VL
Avatar drenter977
drenter977
15:51 16.05.2018.

Ne vidim ništa sporno u izjavi izraelskog ministra; pa najbolje da Izrael prekriženih ruku gleda kako mu islamistički fanatici i teroristi hamasa uništavaju sve na šta nalete...

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
16:19 16.05.2018.

Da se nesemiti kao sto je ovaj ministar vrate svojim kucama nestali bi problemi .Izrael I Palestina su drzave semita, a tu cak I Edo majka ima visa prava od njih.Ovi cionisti su brutalni I prema Zidivima koji se usprotiveve njihovom rezimu.Dovoljno je vidjeti video koliko semita Zidova bjezi iz Izraela od ovog fasistickog rezima.

VL
Avatar fuzzy
fuzzy
13:21 16.05.2018.

'... O zaštiti palestinskih civila...'?!? Ako su 'civili' neka se tako i ponašaju. Inače su podivljala horda najbrutalnijih psihopatskih nasilnika, ispunjenih mržnjom i zadojenih terorističkim islamom, koje bezuvjetno i što prije treba neutralizirati. Uz put, Arapi bi mogli malo razmislitii i o izraelskim civilima, kojima već desetljećima donose samo patnju, bol i smrt.

VL
NE
Nepokolebljiv
19:20 16.05.2018.

Hamas je danas priopcio da su 52 iz grape od 60 poginulih pripadnici “teroristicke grupe”?!??? Pitanje je sta ce se iz tog priopcenja izroditi ili sta je nova Hamasova taktika!

VL
ST
Startrack
13:24 16.05.2018.

Pa mogu se civili i sami zastit. Nek ne dolaze na granicu pravit nered.

VL
AG
Agricola
15:07 16.05.2018.

Obožavam Izrael. Božja država, Božji izabran narod!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.