Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE BORBE
Povratak na članak

Izrael pretrpio najveći gubitak vojnika u jednom danu: 'To je neizostavno kako bi se postigli ciljevi'

Netanyahu je rekao da je Izrael doživio jedan od najtežih dana u ratu. "Uime naših heroja, za dobrobit naših života, nećemo prestati boriti se do apsolutne pobjede", rekao je.

Komentari 9

VA
vapor
10:41 23.01.2024.

Prateći udarne fotografije iz Gaze stječe se dojam da Izrael ratuje protiv žena, djece, medicinskih sestara i mularije s praćkama. Od koga onda ti izraelski vojnici ginu jedva da povremeno promoli.

VL
DU
Deleted user
19:33 23.01.2024.

za godinu dvije izrael ce uvrstiti novi praznik u svoj kalendar kojim ce se slaviti ubijenih 120000 palestinaca od kojih 40000 djece. cudime kako amerika nije bombadirala izrael 70 dana pa postavila svoju vojnu bazu u gazu da cuva mirir kao na kosovu ili ovdje nema potrebe jer izrael im je najveca vojna baza na bliskom istoku?

VL
TU
tuzibaba
12:12 23.01.2024.

Heroji koji ubijaju sve što se miče a najviše vole ubijati žene i dijecu.To je Bogom odabrani narod za kojeg su ostali stoka.

VL
ZO
zoranlelic
10:32 23.01.2024.

Nakon gotovo 15 tjedana rata, oštre podjele unutar Izraela oko toga kako naprijed u Pojasu Gaze sve više izlaze na vidjelo, piše The New York Times. U četvrtak je Gadi Eisenkot, umirovljeni načelnik stožera Izraelskih obrambenih snaga, žestoko napao Netanyahuovo vođenje ofenzive protiv Hamasa i pozvao na sporazum o prekidu vatre kako bi se oslobodila 132 preostala taoca u rukama Hamasa. Samo bi dogovor s Hamasom osigurao oslobađanje talaca, istaknuo je general Eisenkot, dodajući da Izraelska vojska dosad nije uspjela ostvariti cilj koji su postavili, a to je uništenje Hamasa. Generalov 25-godišnji sin poginuo je u borbama u Gazi prošloga mjeseca. Detonacija više od 300 mina od strane Izraelskih obrambenih snaga postavljenih na Sveučilištu Israa u Gazi u srijedu predstavlja najnoviji dokaz da cilj Izraela u bombardiranju enklave nije samoobrana, rekli su zagovornici prava. “Ovo nije samoobrana”, rekao je Chris Hazzard, irski zastupnik u britanskom parlamentu. “Ovo nije protupobunjeništvo. Ovo je etničko čišćenje.” Na svojoj Facebook stranici sveučilište je objavilo da je IDF okupirao kampus oko 70 dana prije nego što je postavio 315 mina i detonirao glavnu zgradu ustanove, njen muzej, sveučilišnu bolnicu i druge zgrade.

VL
LU
luftbrenzzer
02:07 24.01.2024.

Sve slutim da je izraelskim taocima crna sudbina zapečaćena. Njih je Izrael u startu otpisao jer u bestijalnom bombardiranju stambenih blokova, , tunela i podzemnih skloništa nisu mogli znati gdje se taoci nalaze. Vjerojatno su ih do sada sami pobili barem pola.

VL
Avatar Heisenberg
Heisenberg
11:12 23.01.2024.

Hoće li itko zaustaviti genocid fašističke SS države Izrael! Naravno neće, jel im je mentor SSAD.

VL
SE
Serengeti
13:51 23.01.2024.

Tu zgradu su minirali Izraelci, a ne Hamsovci. Pun Internet snimki kao Izrealci dižu sve zgrade u zrak sa kontroliranim eksplozijama pod izlikom da su ispod tunela Hamasa. Isto se desilo i ovdje, postavili su eksploziv, ali prije nego su uspjeli snimiti selfie dok ruše jos jednu zgradu u Gazi, doletila je granata.

VL
Avatar Asterix
Asterix
10:24 23.01.2024.

Briga Bibija. Pa nije mu poginuo nitko iz obitelji. Par fraza, bla bla bla... i idemo dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.