Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vitalij Robertus
Povratak na članak

Iznenada umro potpredsjednik Lukoila (54)

Nije to jedina tragedija koja je zadesila naftnu i plinsku kompaniju otkako traje agresija ruskog predsjednika Vladimira Putina na Ukrajinu

Komentari 11

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:11 14.03.2024.

Inače je sve vrlo kvalitetno u Rusiji, najkvalitetnije! Ali prozori znaju zakazati. Otvore se od propuha i taj propuh zna povuči pokoju osobu sa sobom. To baš uglavnom budu neki poznati tajkuni, eto ti slučajnosti. Mislim da pošto su Ameri za sve krivi da je i ovo njihovo maslo. Oni dolete tajno dan prije, manipuliraju prozor i tlak i eto ti idućeg dana jedan tajkun manje. Taj CIA... sve su ono krivi. Rusi samo nevino reagiraju na to jer moraju.

VL
MO
Moslavina
09:05 14.03.2024.

Pa u Rusiji uglavnom umiru iznenada i u zatvorima čak "prirodnom smrti".

VL
DU
Deleted user
09:12 14.03.2024.

Maa nemojte!!! U Rusiji ? Neki bogatun (po njihovom oligarh) ...umro iznenada? Kao u onom vicu o Muji Hasi....poskliznuo se na koru od banane.... i pao na moj nož....i tako jedno pet šest puta....

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
08:55 14.03.2024.

Kako to, kako to?

VL
PV
prcko.vita
09:48 14.03.2024.

To je ta crvena pravda i metode, pa narode, ako ti je dosta slobode, ako želiš da budeš još više ugnjetavan, ako ti je dosta da misliš svojom glavom, uskoro je prilika da zaokružiš crvene pa da vidiš onda iznenandnih iznenađenja.

VL
RE
reborn
10:33 14.03.2024.

Ah, bolje akutno zatajenje srca, nego akutno naginjanje kroz prozor.

VL
SE
Serengeti
09:21 14.03.2024.

Prekjučer šef kontrole kvalitete Boinga koji je bio zviždač je umro od tzv "samoranjavanja". Nijedan ukrofil nije komentirao, dok je ovdje netko umro od problema sa srcem i odmah se ti ukrofili javljaju i pišu razne teorije zavjere. Tako je bilo i za Navaljnog, ukrofili su se uprli na zadnje noge da prodaju tezu da ga je ubio Putin, sve dok ukrajinski šef tajne službe Budanov nije objavio da je umro prirodnom smrću. Rusofobija na kvadrat!

VL
DU
Deleted user
09:02 14.03.2024.

Znači i Pavao Vujnovac bi se isto mogao poskliznuti na koru od banane zajedno sa svojom obitelji jer je već nekoliko puta prevario Ruse.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.