Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZA ZA VIKEND

Iznadprosječno toplo vrijeme, mogući novi rekordi

Ilustracija
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
20.04.2018.
u 22:11

Za vikend će biti stabilno, suho i sunčano, a u sljedećem tjednu ponovno oblačnije, ponegdje s kišom.

Sljedećih se dana nastavlja iznadprosječno toplo vrijeme, uz moguće poneke nove rekorde, ne samo datumske kao u četvrtak, nego i apsolutne, ističe Zoran Vakula, glavni meteorolog HRT-a. Rijeka bilježi i dalje rekordan toplinski niz - srednja najviša temperatura od 13. do 20. travnja čak je 24,3 °C, a prosječna je "samo" 16 °C.

Za vikend će biti stabilno, suho i sunčano, a u sljedećem tjednu ponovno oblačnije, ponegdje s kišom. U istočnoj i središnjoj Hrvatskoj slične vremenske prilike - sunčano vrijeme uz mogući slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar. 

Većinom sunčano bit će i početkom novoga tjedna, no ipak uz nešto više oblaka, posebice prema kraju ponedjeljka i tijekom utorka. Na Jadranu oblačnije uglavnom samo na sjevernom dijelu na prijelazu od ponedjeljka na utorak, pri čemu je mjestimice moguć pokoji pljusak ili barem slaba kratkorajna kiša. Puhat će slab i umjeren jugozapadni i zapadni vjetar, i to većinom sredinom dana i poslijepodne.

Komentara 2

VO
vorda400
07:37 21.04.2018.

Fake news rekao bi Trump nije ovo globalno zatopljenje

ME
merym
05:35 21.04.2018.

vrijeme ne mozemo mjenjati.Vakula isto tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije