Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beli – Samo jako

Izmislili kandidata i osvojili drugo mjesto na izborima u Srbiji

ljubiša preletačević beli
Foto: Screenshot Youtube
1/2
25.04.2016.
u 14:38

Ispred liste koja je zamišljena kao parodija političkog sustava bila je samo lista izbornog pobjednika Aleksandra Vučića

Lista predvođena izmišljenim likom Ljubišom Preletačevićem Belim na jučerašnjim je izborima u Srbiji osvojila drugo mjesto u beogradskoj općini Mladenovac. 

Kako prenosi B92, ispred njih je bila samo lista izbornog pobjednika Aleksandra Vučića. Lista Beli – Samo jako, zamišljena kao parodija političkog sustava, tako će imati 13 odbornika.

Na svojoj Facebook-stranici sinoć su objavili da je Mladenovac osvjetlao obraz poražene Srbije.

– Idemo dalje, do pobjede građana nad politikantima i trulim partijima. Vidimo se! Beli & građani osvajaju ovaj grad! Samo jako" – poručili su.

 

>> Vučić uvjerljivo pobijedio: Karamarko mi nije čestitao, a možda i jest

>> Potvrđena izborna pobjeda naprednjaka, prag prešlo šest stranaka i koalicija

Komentara 20

PE
peugeot
16:32 25.04.2016.

Nema muskardina k'o Srba i Dalmatinaca - nigdje ! Radi ovakvih Zagrepcanke vratolomnom brzinom jure prema Beogradu jer znaju da ih ceka ovakav muskardin "u bijelom, na bijelom konju". (Zasto brises, frajeru jedan, ljudi su vec procitali i plusevi samo pljuste ?!

PE
peugeot
16:48 25.04.2016.

A gdje se to "izgubi" onih 6:0 za mene, s palcem gore, u prethodnom mom postu, iste sadrzine? Svasta, u "profesionalnom radu" administratora "Vecernjaka!

DU
Deleted user
21:33 25.04.2016.

Joj kak bi bilo lepo da se u Hrvatskoj nađe neki klaun i pobjedi na izborima domoljube i sdp. A prva odluka u parlametnu bi mu bila oduzimanje plaća i penzija svim lažnim braniteljom bivšim saborskim zastupnicima udbašima i partizanima zabrana isplate plaća direktorima propalih državnih firmi itd. . Mislim da bi sve pogođene skupne prosvedovale do sudnjeg dana vičući alah u akbar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije