Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA U NESREĆI

Izletio s ceste, zarotirao se pa završio okomito na prozoru kuće

auto
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/4
12.11.2010.
u 18:32

Na sreću, vozač je lakše ozlijeđen i ubrzo je pušten iz bolnice. Policija je utvrdila da nije bio pod utjecajem alkohola

Neobična nesreća dogodila se u Peterancu pokraj Koprivnice nešto prije 16 sati. Dvadesetosmogodišnjak je Toyota Corolom prevelikom brzinom ušao u zavoj i izgubio nadzor nad vozilom. Prešao je na suprotnu stranu ceste, udario u putni jarak i zarotirao se nekoliko puta.

Zaustavio se u okomitom položaju na prozoru obiteljske kuće.

Na sreću, vozač je lakše ozlijeđen i ubrzo je pušten iz bolnice. Policija je utvrdila da nije bio pod utjecajem alkohola.

Stanovnici Peteranca upozoravaju da neodgovorni vozači svakodnevno divljaju istom cestom te kako ovo nije prva nesreća na spomenutom zavoju.

Komentara 9

MM
Mladen Miletić
18:49 12.11.2010.

Ako popiješ puno i napraviš ovakovu svinjariju - znači imaš alibi . Ali trijezan pa ovo napravi to je tri puta gore svi misle vjeruju mu kao on je normalan a tamo gle budaletinu !!! Vozačku na godinu dana najmanjeje te ponovo polaganje vozačkoga, i sa 20 sati dužan da odsjedi o svome trošku kod psihijatra !

BA
BandaZG
19:18 12.11.2010.

Još jedan koji pokušava srušiti Čolakov rekord.

OB
-obrisani-
00:18 13.11.2010.

hehehe! Na sreću vozač nije nikog ubio a ne na sreću je lakše ozljedjen! Što me briga za pijanu budalu koja je mogla nekog ubiti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije